Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehet megnézni, hogy...

Hogyan lehet megnézni, hogy ki lépett be a facebookomba?

Figyelt kérdés

Ma nem rég amikor bejelentkeztem akkor írta, hogy valaki belépett egy másik ip címről, és még térképet is mutatott.

Ezt valahogy vissza lehet hozni?

Egyébként már átnéztem a gépet spyware terminatorral.

2012. szept. 29. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Változtass jelszót te okos.

Saját gépedet minek nézegeted terminátorral, nem arról léptek be. Melyiket gondolod sanszosabbnak: valakit annyire érdekelsz hogy ird rád egy alattomos progit ami elküldi a jelszavaid vagy azt hogy valamelyik családtagod tudja a kutyád nevét használod jelszóként?

És még az is lehet hogy te magad voltál csak mobilról.

2012. szept. 29. 11:46
 2/8 A kérdező kommentje:
már változtattam... nem vagyok hülye... és nem béna jelszavakat használok, kb lehetetlen lenne kitalálni a jelszavamat. és nincs facebook a mobilomon, és biztos nem jártam pesten :D
2012. szept. 29. 11:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Azt nem tudja megállapitani ip cim alapján hogy hol volt aki bejelentkezett, ez egy fals info, ilyen adatbázis nincs. Olyan van hogy ez az ip melyik szolgáltatóhoz tartozik, innentöl kezdve sanszosit a szolgáltató hivatalos bejelentett cime vagy cimei alapján.

Azt tudod megnézni az az ip milyen szolgáltatóhoz tartozik, ebböl lehet tippelni ki is lehetett az (még mindig lehet hogy te).

2012. szept. 29. 12:00
 4/8 A kérdező kommentje:
hogy lehettem volna én? kb fél éve nem jártam pesten. és egerben lakom
2012. szept. 29. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Elolvastad amit irtam?
2012. szept. 29. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
az előttem szóló arra akar rávezetni, h valószínűleg a szolgáltató postai címét dobta ki az a térkép, és nem annak a személynek a postai címét aki állítólag belépett a facebookodra (az a személy ahhoz a szolgáltatóhoz tartozik).
2012. szept. 29. 12:15
 7/8 MaXXeGee ***** válasza:
100%
Ezt nekem is folyamatosan eljátssza .. hol orosházán vagyok hol pesten, hol dunaújvárosban .. holott én végig debrecenben voltam .. csak telenoros mobilnet így isten nyila tudja, mikor mi alapján azonosít be helyet .. nem para ez, senki sem nézegeti a te fészbukod ... hát majd pont arra lennének kíváncsiak ..
2012. szept. 29. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:
A telenor mindig Törökbálintra ad be.
2015. jún. 30. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!