Vissza lehet-e szerezni PayPal-el elküldött pénzt, hogyha az régebb volt küldve 2 honapnál?
Kb. 2 hónapja vásároltam egy diagnosztikai eszközt, amiért 304 eurót fizettem.
Az eszköz megjött, de nem müködik.
Az eladónak írtam, de nem válaszolt.
Szerintetek a PayPal tud segíteni?
A választ előre is köszönöm!
Heló!
A paypal nem tud segíteni ebben az esteben. Az az oldal tud, ahonnan rendeltél. Vagy esetleg egy ügyvéd, ha renedelkezel az eladó adataival.
A paypal nem tud segíteni, mert a fizetés zökkenőmentes volt. Az már nem az ő dolguk, hogy nem működik a cucc. Ez oylan ,mintha bankot kérnéd meg, hogy segítsen már, mert amit vettél a pénzeden, nem jó. Ki is nevetnénke :).
Köszönöm a válaszokat!
Ha az eladó nem fog válaszolni hétfő estéig,akkor az írni fogok néhány szép szót a termékről.
Paypal oldara nem sikerult benezni?
"Purchase Protection covers all eligible purchases where PayPal is used, as well as payments made through our website. To take advantage of Purchase Protection, we require, among other things, that accounts to be kept in good standing and ask that a dispute be filed within 180 days of your purchase or payment."
180 days az 180 nap ami = 6 honap.....
Köszönöm a válaszodat!
Kedden bocsánatot kért az eladó és visszaküldte a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!