Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Gmail-es IP kiderítése?

Gmail-es IP kiderítése?

Figyelt kérdés

Röviden vázolom, lehúztak Payalon, e-mailben beszélgettünk, 24k-m bánta, Paypal sem adta vissza, mivel nem fizikai tárgy hanem online játékkulcs volt az üzlet tárgya.

Feljelentést tetem, 3 hónap után behívtak és röviden tudtomra adták, hogy ott akadt meg a dolog, hogy a Google nem szolgáltatja ki a valódi IP-t a fejlécben pedig csak a szerverük IP-je látszik, így innentől megállt a dolog.

Nos nem akarom annyiban hagyni, szóval hova fordulhatnék? Egyáltalán ez reális, hogy nem adták ki az adatot hivatalos megkeresésre?

Ilyenkor hova lehetne fordulni? Gondoltam írok Google-nak levelet, de szerintem rám se bagóznának, csak az időmet vesztegetném, vagy nem tudom.

Egyáltalán ha sikerülne érdemleges információt megtudni, ha azzal besétálnék a rendőrségre és elmondanám, miként jutottam hozzá, komolyan vennének?

2015. jún. 30. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:
gondolom nem kötötöttetek szerződést vagy bármi mást, ami által jogilag lenne lehetőséged fellépni, uh bukta a dolog. Csodálkozok, hogy a rendőrség egyáltalán foglalkozott az üggyel.
2015. jún. 30. 17:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Szerződés valóban nem volt, a levelezést kinyomtattam, illetve a fejléceket is mindet, majdnem 10 oldal lett, ha ez nem elég bizonyíték akkor nem tudom mi, mellé a Paypalos utalásról szintén kinyomtatva minden adat.

Elszomorít, de főként idegesít nagyon.

2015. jún. 30. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!