Hogyan lehet megszabadulni ettől: p. majuwe?
Figyelt kérdés
Tegnap véletlenül rákattintottam egy kis ablakra, és valami fel akart települni. Nem telepítettem, de azóta a böngésző nagyon lassú, rengeteg reklámablak ugrik fel, és gátolja annak a lapnak a megnyitását amit eredetileg el akartam érni. Ezután pedig általában lefagy. Ugyanezt csinálja az Explorer, a Chrome, és a Firefox is.
Hogyan szabadulhatnék meg ettől. A Víruskereső kiírja, a p. majuwe.com -ot, hogy blokkolja. Mit tegyek? Tud segíteni valaki?
Köszönöm.
#p.majuwe
2015. okt. 20. 13:45
1/2 lali51 válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Végül is a sok kipróbált program közül a Combofix és az Adwcleaner oldotta meg.
2015. okt. 21. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!