Valaki leirja, hogy mi a tehendo? (tobbi lent)
Szia!
Én egy totális újratelepítést ajánlanék a gépedre. Brutális, de hasznos.
Ha szeretnél kipróbálni az újratelepítésnél ( az esetedben ) valószínűleg hosszabb és lehet, pepecselőbb megoldást, akkor a telepített programok közül gyomlálj ki minden kéretlen alkalmazást.Ezután töltsd le és futtasd az AdwCeaner programot.Nézd meg, mit talált, és amire nincs szükséged, töröld.Emlékeim szerint ez egy újraindítással jár.
Megfontolandó a Malwarebytes és/vagy Hitman Pro futtatása is.
Valószínűleg a böngésző bővítményeit, beállításait is át kell nézni.
Megoldás lehet valamelyik vírusirtó Rescue Diskjének használata is.
Ez itt a Kasperskyé:
Itt leírják mi a teendő:
1. El kell távolítani a telepített programok közül (Vezérlőpult/Programok eltávolítása) a CinemaPlus nevű és minden más gyanús programot.
2. Le kell futtatni autonóm kártevőirtókat - ADWCLenaer, MalwareBytes Anti Malware, HitmanPro, stb... - ezeket javaslom csökkentett módban, kikapcsolt rendszer-visszaállítás mellett megtenni.
3. A böngészők előzményeit, gyorsítótárát, nem szükséges kiegészítőit el kell távolítani, és alapbeállításokra visszaállítani.
Az alábbi kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__6..
#3-as (2015-06-29 21:00-kor kelt) hozzászólásában már javasoltam pár metódust/belinkeltem pár eszközt az utólagos kártevőirtáshoz.
"már az 1. lépésnél bukik mivel a vezérlőpult/eltávolításra persze nem reagál..."
Akkor tovább az utólagos kártevőirtásra.
Az alábbi kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__7..
#2. (2015-08-02 12:32-kor kelt) válaszában már leírtam a metódusokat és a hozzá való eszközöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!