Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Srácok mit lehet ilyen vírus...

Srácok mit lehet ilyen vírus esetén tenni?

Figyelt kérdés
2 napja amikor bekapcsoltama gépem azt vettem észre h a tűzfalam és a virusírtóm ki lett kapcsolva ( letiltva ) és nem tudm elinditani és lassú a gép a net is alig jön be, szóval vmit tuti bekaptam. Csökkentet módban minden működik, a net is, de a virusirtó és tózfal az továbbra sem indul. Mit lehet tenni? Megköszönök minden tippet.

2015. júl. 12. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kapcsold ki a rendszervisszaállítást, inditsd újra a gépet, aztán ereszd rá a vírusirtót (valamelyik online scannert, ez is jó: [link]

Aztán ha leszedte, inditsd újra a gépet, majd kapcsold vissza a rendszervisszaállítást. [link]

2015. júl. 13. 13:40
 12/15 A kérdező kommentje:
nem tudom mi a rendszer visszaállítás. vagyis csináltam 2 napja ey olyat h 3 heti dátumra állt vissza, de ott nem volt ki és bekapcsolás szal az lehet más. Egyenlöre az adataimat kimentem 1 pendrivera biztos ami biztos, utána akk lehet ráeresztek 1 online viruskeresőt még plusszba. Nem akarom elkiabálni de most rendes módban vagyok és most teljesen normálisan viselkedik. De azért még ellenörizni fogok. MIndnesete most h nincs COMODO és AVAST tuti h jönnek be a szarok a gépembe.
2015. júl. 13. 14:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Töltsd le a 30 napos Eset Smart Security8-at, aztán mielőtt lejár, keress hozzá havonta újságkódot a neten. Vagy vedd meg egy évre a kódot. (Kedvezmények is vannak). Ez az egyik legjobb védelem.

[link]

2015. júl. 13. 20:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Videó a rendszer-visszaállítás ki- és bekapcsolásáról. (Win7).

[link]

2015. júl. 13. 20:41
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi mindekinek a jó tanácsot!
2015. júl. 14. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!