Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit lehet tenni Facebook...

Mit lehet tenni Facebook vírus esetén?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm valamit benyelt. Gyakorlatilag naponta többször összesen 19 ismerőst (köztük engem is) megjelöl a profilja egy bit.ly linkben (video).

Igen, tudom, nem kattintok rá, így nem tudom, ezen kívül mit okoz még. Jeleztem neki, már tudott róla, de nem tudja törölni. Mit lehet tenni ilyenkor? Most nem csak arról van szó, hogy félek, valamelyik ismerősöm rákattint, hanem segíteni szeretnék neki. Valakinek valami ötlete esetleg?

2014. márc. 25. 08:14
 1/3 csacsi2 ***** válasza:

Fb és Twitter védelem az ESET-től:

[link]

így távolítsa el:

[link]

röviden:

1 változtasson jelszót lépjen ki.

2 törölje az összes böngésző előzményeket (előzmények törlése: "minden"-t)

3 futtasson vírus/malware írtót (pl: MalvareBytes)

oldalon ezt írják:

htttp://security.symantec.com/sscv6/home.asp?langid=ie&venid=sym&plfid=23&pkj=CJTGBWYSHSFVIGMKIIP&bhcp=1

4 Takarítsa ki a gépet a ccleanerrel

Én javaslom hozzá a CCenhancert, hogy a flash bővítményt is kipucolja:

[link]

Javaslom hogy először nézze meg nem települt e a kiegészítőkbe valami és törölje!

A MalwareBytes az egyik legjobb Malware védelem, de fizetős (próbaverziós), állandó védelemnek javaslom az IoBit Malware Frighter-t ami teljes értékü Free-ben is.

[link]

többféle FB vírus van, ezért nem árt körülnézni leírásoknak a neten:

[link]

2014. márc. 25. 08:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, továbbítottam neki.
2014. márc. 25. 08:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Elöször is mindenki tilts le az automatikus taggelés elfogadást

[link]

2015. aug. 23. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!