Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki segítene nekem VÍRUS!?

Valaki segítene nekem VÍRUS!?

Figyelt kérdés
Szóval van a facebookon egy olyan vírus hogy 20 embert megjelöl rajta és kiír valami pl xdfghh.....14555 NAKED és nem tudom hogy írtsam le nem tudom de nagyon sokat küld 20 embernek naponta és csak terjed - terjed és egyre többen fognak letiltani ! Kérlek aki tudja milyen vírusírtó írtaná ki az segítsen ! Mert nem sokáig lesz akkor facebookom.

#vírus #Facebook #20 ember
2014. márc. 16. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Nézd meg milyen bővítmények vannak a böngésződben és ami gyanús töröld. Változtass a facebookon jelszót. Töltsd le és futtasd a SUPERAntiSpyware-t, vagy Malwarebytes Anti-Malware-t.

Szerezz be egy erős aktív védelmet.

2014. márc. 16. 09:59
 2/3 pinkpancser ***** válasza:
Esetleg egy másik (vírusmentes) gépbe tedd be a vinyódat és úgy egy víruskeresést.
2014. márc. 16. 10:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam is próbálkozott, de az Eset Smart Security7-ben található Eset Social Mediát lefuttattam és törölte.
2014. márc. 16. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!