Eset Smart Security 8? (többi lent)
Figyelt kérdés
A számítógépemen Eset SS 8 van
Először letoltottem a demót majd aktiváltam egy Seriallal (amit kerestem) (de nem krekkeltem) ez így szerintetek nem tört?
2015. jún. 27. 20:55
1/5 anonim válasza:
Nem. Ha rendesen frissít akkor jó.
Vannak CHIP magazinos kódok, minden hónapban friss, és teljesen megbízható.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor hasznalhatom ezt? Köszi.a. Választ
2015. jún. 27. 21:01
3/5 anonim válasza:
Ha talalt kodot hasznalsz akkor az nem olyan mintha eredetin,legalisan hasznalnad es surun cserelgetheted mert fekete listas lesz es a frissites sem az ESET kozpontbol kapod.
Ha nem vasarolod meg akkor hasznald magazinos koddal.Meg nem szukseges megvenni az ujsagot hozza mert sg.hu Nod32 forumba koze teszik a regisztracios kodot amit ESET oldalan beregizel es kuldik az emailedre a jelszot felh.nevet. Havonta,,masfel havonta 1-2perces muvelet.
4/5 anonim válasza:
Hamis kóddal nem működik a Behatolásvédelme! Ugyanis állandó kapcsolatban van a gyártó szerverével. Nézd meg a Beállításokban, nincs-e valahol piros tiltás. Ha igen, az egész nem ér semmit, nem működik se a webvédelem, se a tűzfala. Jobban jársz, ha megveszed egy évre a kódot (egy jó hétvégi buli ára), kedvezmények is vannak. Egy évig nincs gondod rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!