Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit tehetek ha feltörik a...

Mit tehetek ha feltörik a facebook fiókom állandóan?

Figyelt kérdés
Sziasztok kérlek titeket aki tud segítsen..Az a baj hogy nem tudom h oldjam meg már nagyon sok facebook oldalam volt de valami félőrült állandóan feltöri őket az oldalhoz tartozó email fiókkal együtt hiába változtatok emailt vagy jelszót hiába állítom be a bejelentkezési jóváhagyásokat.Már nem tudom hogy mit csináljak ez már kb a 7. fiókom feltöröm újra meg újra de hiába

2015. jún. 17. 20:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem enged regisztrálni :( De azért nagyon köszönöm a segítséget
2015. jún. 17. 22:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Állíts be SMS védelmet.
2015. jún. 18. 05:41
 13/16 Koplárovics Béci ***** válasza:

Előszöris telepítsd újra a gépedet, és ha használod az emailt meg a facebookot telefonon/tableten, azokat is állítsd vissza gyári alapbeállításra (Gyári adatok visszaállítása). Utána jöhet az új email, új facebook. Jó eséllyel a géped vagy az eszközöd tele van vírusokkal.

Az alatt mit értesz, hogy "feltöröd" a saját fiókod?

2015. jún. 18. 07:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Valószínűleg itt más van a háttérben, csak úgy többször zsinórban nem szokták tudni kitalálni a megadott jelszót.

LEHET, hogy van valami a gépeden, lehet, hogy gyenge jelszót használsz, lehet akármi.

Megjegyzem a protonmail, csak mert így hirdetik magukat, hogy hú de secure, még nem lesz az.

Attól, mert svácjban van az adatcenter, nem lesz biztonságosabb, a böngészőben történő javascriptes alapú titkosítás meg bármilyen trendi, egyáltalán nem nevezhető "biztonságosnak". (Ezt nálam jóval okosabb, 10+ éve ezzel foglalkozó biztonsági szakemberek állítják és igazuk van.)

2015. jún. 18. 09:21
 15/16 A kérdező kommentje:
azt értem az alat hogy feltöröm a saját fiókomat hogy nekem minden email és facenál eddig bevolt adva a telefonszámom. vagyis ujj jelszót sms-ben is kérhettem és így vissza tudom szerezni a fiókómat de hiába mert újra feltör mindent.ha pedig emailt cserélek a facemon akkor újra feltöri a régi hozzá tartozó emailt és ugye ugy van ha emailt cserélsz a régire küldenek egy értesítést és az alapján újra feltöri :(
2015. jún. 18. 11:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Tudod te hogy mit jelent az hogy feltörés?
2015. júl. 3. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!