Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Állandóan lefagy a gépem, ha...

Állandóan lefagy a gépem, ha rákattintok valamire. Az újratelepítés sem segített. Mi lehet a baj? Részletek lent!

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy a D meghajtó -amit nem formáztam- visszafertőzte valami vírussal az operációs rendszeremet? Vagy lehet túl kevés a memóriám a Vistához? 1 GB amúgy. Túl régi a gép (7 éves)? Mit cseréljek ki benne, ha az kell? Videokártyát már vettem bele, mert eredetileg alaplapra integrált volt. Winchestert is vettem már bele másikat, de az is már vagy 5 éves.

2015. ápr. 4. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Vista? De miért? Miért nem Win7, vagy inkább Xp? Nem tudom melyik Vistával próbálkozol, de az első az hulladék. Látszólag nem értesz hozzá, inkább keress valakit, aki látott már gépet.
2015. ápr. 4. 17:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha mindig mással csináltatnám, akkor ennyire sem értenék hozzá. Olyan írjon legyen szíves aki nem csak kötöszködni akar. Egyébként régen Vistával is jól működött, szóval nem azzal van a baj kedves előző.
2015. ápr. 4. 21:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Tanulni olyantól kell, aki ért hozzá és hajlandó tanítani. Magunktól is rá lehet jönni dolgokra, csak ahhoz sok idő kell és sokat fogunk hibázni, mellélőni.

A gép volt valamikor kitakarítva, a processzor újrapasztázva? Próbálj ki egy Live Linux rendszert, fagy-e vagy sem. A HWMonitor programmal megnézheted a hőmérsékleteket, itt látszódik, ha túlmelegszik a gép.

2015. ápr. 4. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!