Melyik a jobb ezek közül? Bitdefender IS - Kaspersky IS - ESET Smart?
Én már jó pár éve Eset Smart Security-t használok legálisan. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedett.
Emellett a Windows frissítéseket is mindig feltelepítem, és a Malwarebytes ingyenes változatával is néha átvizsgáltatom a gépet.
Vírus miatt még nem kellett a gépemet újratelepíteni. :)
Szerintem Eset(az enyém nem teljesen legális. :D ).
Nem eszik sokat a memóriából és végzi a dolgát.Mellete Anti-Malwarebytes és Hitman Pro vizsgálat hetente.
Az első kettőnek valamivel nagyobb a memóriaigénye, valamint a különböző laborok is őket hozzák ki elsőnek a tesztjeiken.
A KIS és az ESS magyar nyelvű.
Bármelyik megfelelő biztonságot nyújthat.
nincs legjobb, de ha sorba kéne rendeznem így rendezném(a kaspersky-t csak azért írtam előrébb, mert sok jót hallottam róluk, de még nem használtam a szoftverüket):
1. kaspersky
2. eset
3. bitdefender
Vagy hat éve Eset Smart Security van a gépemen, sőt a mobilomon is (Eset Mobile Security).
Most hosszabbítottam, megbízható, nem lassítja a gépet, egészen kiváló pl. a tűzfala. Legálisan sem drága (az enyém az), egy évre 12000, de vannak jelentős kedvezmények. Innen letölthető a 30 napos próbaverziója. [link]
1.User fígyelme és óvatossága
2.Bitdefender IS/Kaspesky IS
3.ESET Smart Security.
Eröforrás igényben az ESET a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!