Minden bizonnyal vírusos a gépem, mit tehetnék? (bővebben lent)
-Minden indítás után minden böngészőm lefagy, ezzel együtt a gép is, reset gomb hiánya miatt pedig máshogy nem tudom újraindítani, mint kihúzni a konnektorból... Sajnos ez va... Ztána megjavul a helyzet mindig.
-Eset Smart Security miközben vírusok után kutat, ugyanúgy lefagy minden.
-Tegnap átváltottam Kaspersky Internet Securityre, de annak a verziónak, amit a hivatalos oldalról töltök le, még elavult az adatbázisa, muszáj frissíteni (a próbaverzió ez). Frissítés közben ez után is lefagy minden...
Erősen azon vagyok, hogy újrarakjam a teljes Win7-et, de a DVD lejátszóm 2 éve tropára ment (laptop), ha ezek után lenne is erre mód, 4 év alatt sok minden fontos dolog gyülemlett fel a gépen, így igencsak bajos lenne minden fontosat kimenteni.
Igen a gépre és a laptopot is lehet nem is kell szétszedni nagyon
Ha nem dolgozol rajta akkor is lefagy ? tehát üres járatba is?
Szerintem szedd le az avastot innen: [link]
Van olyan funkció, hogy a rendszerindítás előtt keressen vírusokat. Ilyenkor még semmilyen program vagy vírus nem fut. Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!