Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két éve szedek fogamzásgátlót (Lindynette 20) és ez idő alatt 10 kg pluszt szedtem fel, minden bizonnyal a tabletta miatt. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Bár ez még belefér a súlyomba, de meglehetősen zavar. Az orvos szerint, azonban ez még nem probléma. Próbálok fogyózni, de míg régen könnyedén tudtam fogyni, most csak 2 kg-t fogyok (tablettaszünetben), majd az ugyanúgy vissza is jön. Ez ügyben szeretném kikérni a tanácsotokat és véleményeteket.2009. jan. 26. 11:37
1/6 anonim válasza:
Szerintem, amit tenni tudsz, hogy tablettát váltasz. A Yadin nekem bejött.
2/6 anonim válasza:
ez pedig nem normalis. Menj egy normalis orvoshoz, vegeztess vizsgalatot es ugy irjon fel neked megfelelo lehetoleg modernebb es alacsony hormontartalmu gyogyszert. A 10 kilo tul sok. bar azt is vizsgald meg, nem eszel e sokkal tobbet mostansag es csak a tabira fogod. Probalj sportolni.
3/6 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm az eddigi válaszokat!
A második válaszolónak írnám, hogy aktívan sportolok, sokat mozgok és az étkezési szokásaim csak annyit változtak, hogy több gyümölcsöt eszem (almát, barackot, szőlőt, banánt, narancsot leginkább), leginkább azért is, mert többen azt tanácsolták, ez a legegészségesebb fogyókúra.
És persze ez a 10 kg a sportban is nehézséget okoz, mert mondanom sem kell, régebben könnyebben ment a futás.
De azért köszönöm még egyszer a tanácsot.
2009. jan. 26. 12:14
4/6 anonim válasza:
Ha rendszeresen sportolsz,akkor lehet h részben izom is az a 10kiló..persze látod magadon h mennyit híztál!Én hajlamos vok a hízásra és amikor felírattam a fogamzásgátlót,mondtam a dokinak ,h olyant írjon amitől nem fogok annyit hízni!Azt mondta h nem feltétlen magától a gyógyszertől hízunk,hanem attól,h lelassítja az anyagcserét,nehezebben "ürítünk"...De ha ezzel sincs problémád,akkor tényleg próbálj váltani bogyit
5/6 anonim válasza:
Mozogj például.
Én meg elküldöm bnőmet, hogy írják föl neki... ráférne az a 10 kiló. :)
6/6 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy a tabletta szedése előtt is már 7 éve sportoltam, úgyhogy annyira sokat a testem nem változhatott. Pláne alacsony termetű vagyok, 159 cm és ez a 10 kg soknak tűnik. Legalábbis nekem.
2009. jan. 29. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!