Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik tárolási mód a biztonsá...

Melyik tárolási mód a biztonságosabb?

Figyelt kérdés

Fényképek tárolására melyik a jobb, ha lemezre írom, vagy memóriakártyán tartom, esetleg usb-n?

A memória kártyán gondolkodok, olcsón hozzá tudok jutni ebay-en. Vennék hozzá memória kártya tartót. De nem tudom, melyik fog leghamarabb tönkremenni. Ha nincs használatban csak nagyon nagyon ritkán?

2015. jún. 2. 10:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

De még mindig nem tudom, hogy honnan tudjam, hogy az tényleg márka...legyen az bármi.

Nem szoktam olyan dolgokat venni, amire az van ráírva, hogy SONI, azért még egy márkát felismerek. Ha meg rajta van a matrica, eredeti csomagolásban van, kötve hiszem, hogy az ebayen árulhatna, mert eléggé törvénybe ütköző. Az ebay pedig védi mind a két felet. Egyébként még a leírásban se tehetné oda, hogy sandisk, ha egyszer nem az. Az ebay kitiltaná azonnal.

Egyébként nézegettem ilyen külső tárolókat. Elég jó az áruk. Csak azon gondolkodtam el, hogy ha vennék egy külső vinyót, akkor nyílván akkorát vennék, hogy ráférjen minden. Ha az bedöglik, ugrik az egész gyűjtemény, de ha kártyákon tárolom-4-8-16 gigáson, akkor csak az a pár giga ugrik. Csak még mindig kérdés, hogy memória kártya, vagy usb.

Na mindegy, azért kösz, hogy megpróbáltatok segíteni.

2015. jún. 3. 09:33
 12/13 Tengor ***** válasza:
100%

Ha egy helyen tárolod, akkor kis túlzással olyan, mint ha nem tárolnád.

Legalább két meghajtót vegyél vagy egy meghajtót és töltsd el felhőbe is egy példányt.

Egyébként ha egy HDD-t szándékosan nem teszel tönkre (csiszolod le a lemezeket), akkor nem megy úgy tönkre, hogy minden elússzon róla.

Ugyan ez egy memória chipről nem igazán mondható el. Jó persze, azon is rajta marad az adat, de nem találsz olyan embert, aki felbontaná a műanyagot és kiolvasná onnan az adatokat.

2015. jún. 3. 09:52
 13/13 anonim ***** válasza:
HDD + felho, utobbinak nagy elonye, hogy nem kell a redundanciaval foglalkozni, mert megoldjak ok. (Talan magaban is eleg lenne a felho mar.)
2015. jún. 3. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!