Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez mi lehet? (többi lent)

Ez mi lehet? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tegnap este rám írt egy ismeretlen gyerek azzal, hogy tényleg igaz-e hogy pénzért tuti tippeket mondanak fogadásokra. A helyzet az hogy én soha életemben nem fogadtam stb és kerülöm az ilyeneket. Ami igazán érdekes volt hogy azt állította a srác hogy én írtam oda egy kommentet erre a fogadásos facebook oldalra ami teljesen lehetetlen. Ennyi volt állítólag a kommentem hogy "inbox" megnéztem ezt az oldalt és rengeteg embert ennyit kommentelt hogy "inbox". Továbbá érdekes az is hogy volt az ismerőseim között egy arab gyerek akiről fogalmam sincs ki ő és ott is ilyen fogadásos dolog van feltüntetve munkahelyének. Le is tiltottam az arab gyerek profilját egyből. Valami hozzáértő segíthetne kideríteni hogy ez még is mi lehet, azt nagyon megköszönném. Nemszeretném ha az adataimmal visszaélnének stb.

Ez azaz oldal ahova állítólag kommenteltem: [link]

2015. ápr. 21. 14:05
 1/2 anonim ***** válasza:

nézd át a beállításaidat, ami nem kell töröld, tiltsd stb.

változtass jelszót

my.eset.com

keresd a: ESET Social Media Scanner

"Védje közösségi hálózati profiljait a veszélyes hivatkozásokkal szemben."

és ingyenes

többet nem tudok mondani

2015. ápr. 21. 14:16
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2015. ápr. 21. 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!