Nagyon nagy bajban vagyok? (többi lent)
Hiaba az online stream a buffereles es toltes kozben lehuzza a teljes filmet a gep a temp-be.
Azt lehet torolni, jogi szempontbol kerdes, hogy hova tartozik ez, de egyertelmuen nem te toltotted le, hanem maga a bongeszo.
Köszönöm a válaszokat. Megnéztem az adatforgalmam, és nem drámai, ennyi (havi 90 GB) simán összejön online filmnézésből, azt tényleg sokat szoktunk, szoftwer frissítés stb. Ha valaki töltögette volna a filmjeimet, ennél sokkal több lenne nem?
A leggyanúsabb az, hogy az egyik filmem tegnapi dátummal lett módosítva, holott én jó ideje hozzá sem nyúltam. Ez vajon hogy lehet? Mindenesetre biztosan tele van vírussal a gépem (iMac) nagyon fura dolgokat produkál néha.
Elvileg minden netes file-t kitöröltem a gépből, gyakorlatilag nem értek annyira hozzá :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!