Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nagyon nagy bajban vagyok?...

Nagyon nagy bajban vagyok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sokat nézek online filmet, de letölteni vagy torrentezni nem szoktam. Németországban élek, itt szigorúan büntetik. Most vettem észre a gépemen, hogy valami le volt tölve (de nem a letöltések mappában) valami internet felhasználó file, nem értek hozzá. Mindenesetre úgy tűnik, hogy egy idegen hozzáfért a filmjeimhez amiket vélhetően aktívan le- és fel töltögetett. Ez konkrétan azt jelenti, hogy én tudtomon kívül bűncselekményt követtem el? Letöröltem azt a filet és minden filmet, gyanús elemet a gépemről. Ilyenkor már nem férhet hozzá, ugye? Most számíthatok a több ezer euros büntetésekre?

2015. ápr. 9. 23:03
 1/6 anonim válasza:
Nem büntetésre szerintem nem számithatsz én is szoktam letölteni de még nem büntettek meg soha.
2015. ápr. 9. 23:07
 2/6 A kérdező kommentje:
De lehetséges egyáltalán amit írtam? Hogy valaki a tudtom nélkül töltött le vagy fel filmeket a gépemre??
2015. ápr. 9. 23:10
 3/6 anonim válasza:
Igazából nemtudom de szerintem nem hacsak nem töltöttél le valamit.
2015. ápr. 10. 00:46
 4/6 Tengor ***** válasza:
Futtass vírusirtót esetleg tedd újra a rendszert! A filmek a neten elérhetőek, miért pont azokat töltené le? Miért nem olyan adatokat, amiket ellened fel tud használni?
2015. ápr. 10. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Hiaba az online stream a buffereles es toltes kozben lehuzza a teljes filmet a gep a temp-be.

Azt lehet torolni, jogi szempontbol kerdes, hogy hova tartozik ez, de egyertelmuen nem te toltotted le, hanem maga a bongeszo.

2015. ápr. 10. 13:39
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Megnéztem az adatforgalmam, és nem drámai, ennyi (havi 90 GB) simán összejön online filmnézésből, azt tényleg sokat szoktunk, szoftwer frissítés stb. Ha valaki töltögette volna a filmjeimet, ennél sokkal több lenne nem?

A leggyanúsabb az, hogy az egyik filmem tegnapi dátummal lett módosítva, holott én jó ideje hozzá sem nyúltam. Ez vajon hogy lehet? Mindenesetre biztosan tele van vírussal a gépem (iMac) nagyon fura dolgokat produkál néha.

Elvileg minden netes file-t kitöröltem a gépből, gyakorlatilag nem értek annyira hozzá :/

2015. ápr. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!