Valaki hozzáértő kérem segítsen, nagy bajban vagyok? Slow pcfighter egy játékkal lejött és nem engedi törölni! Valaki!
Figyelt kérdés
Azt sem tudom mi ez. Bajban vagyok nagyon...2014. márc. 9. 12:38
1/1 Mr. V. válasza:
Combofix és AdwCleaner futtatása javasolt, mert valami vírus/kémprogram/toolbar/rootkit okozhatja a jelenséget.
Mindkettő ingyenes, 1x futtatandó telepítés nélküli programocska és míg a NOD vagy Avira esetleg futott a gépen, ezek akkor is találtak nem odavaló dolgokat.
AdwCleanernél a tisztításnál felajánlja hogy te dönts mivel mi legyen! Cookie, firefox beállítások ilyesmi is ha törlésre kerül, a tárolt jelszavaid, automata belépések is elvesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!