Marha nagy bajban vagyok, segítenetek?
Uhh már én is jártam így. Amúgy ott van minden csak nem látszik.
Rendszer visszaállítás segít rajta ha tudod, hogy vakon hogy kell elérni.
Vagy csökkentett módban próbáld elindítani (induláskor nyomkodd az F8 gombot és bejön egy menü, ott válaszd a csökkentett módot) és ott próbáld a rendszer visszaállítást vagy a séma váltást az eredetire.
Engem is megizzasztott a dolog, vagy 3-4 órát küzdöttem vele. Remélem sikerülni fog.
Az első válaszoló vagyok.
Próbáld meg telepítő CD-ről elindítani a rendszert és az első menüben válaszd a rendszer javítása funkciót. Ekkor az alap beállításokat teszi vissza elvileg és megmarad minden programod.
Másik lehetőség, hogy kérsz kölcsön egy működő gépet és azon végig csinálod a rendszer visszaállítást, és ott kiírja minden lépésnél, hogy milyen billentyűt kell lenyomni, és azt csinálod a te gépeden a billentyűzetről. Asszem nekem így sikerült vissza állítani. Vagy ugyanez a módszer csak nem a rendszer visszaállítást csinálod, hanem a megjelenítésnél az alap állapotot állítod vissza.
Remélem érthető volt amit írtam.
A rendszervisszaállítás szerintem segíteni fog. Ha nem tudod "vakon" elérni, akkor ctrl+alt+del, feladatkezelő, file, új feladat - futtatás:
%SystemRoot%\system32\restore\rstrui.exe ->majd enter gomb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!