SEGÍTENÉTEK? BAJBAN VOK!
Figyelt kérdés
VÉLETLENÜL BEKAPCSIZTAM AZT A PÖTYI GOMBOT AMITŐL NAGY BETŰK LESZNEK. AZ ÖSSZES BARIM AZT HISZI HOGY MÉRGES VOK ÉS KIABÁLOK PEDIG EZ NEM IS IGAZ! FÉLEK HOGY MEGHARCSIZNAK RÁM:( HOGY KELL KIKAPCSIZNI??? SEGÍTSETEK LÉCCI! KÖSZCSI:)2009. okt. 25. 20:57
2/22 anonim válasza:
ahogy bekapcsiztad ugy kell kikapcsizni tunci munci
4/22 anonim válasza:
menthetetlen.dobd ki a gépet:XD
5/22 anonim válasza:
Mi az a barim?Nálunk a kisbárányokat hívják így!
A bekapcsiz,Vok,Megharcsizás ( harcsa talán)Kikapcsizás,Lécci,Köszcsi Milyen nyelven van? Hogy nem magyar az biztos!Ha nekem írnál így,akár nagy ,akár kisbetűvel,biztos megharagudnék rád.
A gépemen pedig nincs pötyi gomb,a tieden van?
6/22 anonim válasza:
Lány vagy ugye? a kapcsi meg a köszcsiből gondolom. a barátaidat nem idegesíti?
Bocsika
Am Caps Lock
9/22 anonim válasza:
Pakold ossze a gépet és vidd be a javítóba! A gépednek kampec, de azért még terhes lettél! XD
10/22 A kérdező kommentje:
JESSZUS MARCSI! TERHES?! PEDIG CSAK EGY PUSSZANCSOT ADTAM NEKI :s
A GOMBCSIRÓL AZ EGYIK BARIM AZT MONDCSIZTA HOGY VALAMI KAPSZ LOK...DE MI AZ A LOK ÉS MIKOR KAPOM MEG??? ÉS AZ SEGÍT?
2009. okt. 25. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!