Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Fájl titkosítás feloldása? (Sql3)

Fájl titkosítás feloldása? (Sql3)

Figyelt kérdés
Adott egy fájl...konkrét típusa az hogy fájl... ebben a fájlban sql3 formátummal írott dolgok éldegélnek... a baj csak az hogy nem tudom olvasni ugye bár mert krix krax a nagy része...próbáltam sql lite viewer el meg sqDB es cuccokkal megnyitni nem sok sikerrel....tehát jelen pillanatban a közösség segítségét kérném ebben hát ha vannak itt már ezen ösvényt bejárt emberek.

2015. ápr. 4. 16:24
 1/3 coopper ***** válasza:

Szia.

Én ezt ismerem (igy kezdődik a fájl ha megnyitod olvasásra : SQLite format 3) : SQL lite 3.

Ha ilyen akkor próbáld meg ezzel : [link]

Ez elvileg kezeli, egyedül a blob-okat nem tudja megjeleniteni.

Sok sikert.

üdv.

2015. ápr. 4. 16:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez bejött megnyitottam de ahogy írtad blob ot nem pedig az is fontos lenne...valaki esetleg nem tudja azt hogyan? vagy hogy lehet e egyáltalán?
2015. ápr. 4. 17:01
 3/3 coopper ***** válasza:

Szia.

Ezt találtam, ez kiexportálja a blob-ot, de neked kell hozzá kiterjesztést varázsolni (ha kép akkor az általában png) :

[link]

Le kell tölteni a sqllitejbdc drivert innen : [link] (sqlite-jdbc-3.8.7.jar)

Majd magát a jar-os gui-t : [link]

Inditás után mondja, hogy töltsd le a sqlitejdbc-v056.jar filét, csak át kell másolni (vagy nevezni) a sqlite-jdbc-3.8.7.jar filét sqlitejdbc-v056.jar filére és már megy is. (Nekem kiexportálta a blobokat - kiterjesztés nélkül - átneveztem PNG-re őket és meg tudtam nézni)

Sok sikert.

üdv.

2015. ápr. 4. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!