A chrome folyton bekapcsolja a kamerámat, hogyan kapcsoljam ki?
OK... hát asszem nincs más hátra, megnézem Ubuntu és még vagy 2 másikkal, hogy azok alatt is csinálja-e. Illetve bebootolok lemezről és futtatok pár tesztet onnét...
Tudjátok a gond nem az, hogy világít mert ezt még valóban "betudnám" annak, hogy "műköőképes". Hanem, hogy akkor kezd el először folyamatosan világítani, miután elindult a Chrome.
Na szerintem ezt itt mostmár hagyjuk...
Nagyon szépen köszönöm, hogy próbáltál segíteni.
Bár nálam is telepítve a Chrome , mivel a legújabb flash player Linuxnál csak azon keresztül érhető el , de egyébként csak pár oldalhoz használom. Anno volt ebből valami botrány , hogy elvileg a magától aktiválta a webkamerát...már csak a licencet elolvasva is látszik , hogy elég pofátlan kémprogram.
Szerintem , ha chrome alapú böngésző kell , akkor használj Srware Iront , tud mindent amit a króm (flashből nem a legújabb van ,de ez most mellékes)
Lehet vissza fogok menni firefoxra... csak az volt vele a bajom, hogy nálam a viszonylag régi gépeimen amióta tulajváltás volt azóta egyre lassabb... persze ezzel lehet vitatkozni... attól hogy én így éltem meg még nem biztos, hogy más is...
de legalább a kamerát nem babrálja (még) úgyhogy lehet, hogy hagyom a fenébe a krómot...
Firefox nyílt forrású , még ha lenne is ilyen funkció ki lehetne kapcsolni (jó esetben) about:config-ban. Kicsit egyébként a Chrome nálam is gyorsabb a foxnál , de lehet csak azért mert a róka tele van pakolva kiegészítőkkel , a chromeon meg csak adblock és ghsotery van.
Midori szerintem gyengébb hardverekre ajánlatos ,szvsz egy reklámblokkolót azért elviselnék benne. Esetleg még Opera , bár azt hiszem még csak deb csomag van belőle , rpm nincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!