Töltöm a comodo internet security-t denem tölti be teljesen, hanem kiirja, hogy kapcsoljam ki a gépet és a utánna folytatja. Mi ez?
No para. Semmi gáz.
A biztonsági programok egy csomó olyan helyre is beírják magukat amiket a rendszer egyébként használ. Amíg ezek használatban vannak, addig a telepítő nem fér hozzájuk.
Indítsd újra a gépet ahogyan kéri és amikor kéri és szépen feltelepül.
Csak is hivataols oldalrol szedunk vedelmet,elozo!
Megneztem,nincs problema vele.Talan a rendszeredre ra ferne egy ujra telepites mert valami nem koser rajta!
Az origó szoftverbázis nekem még nem okozott csalódást.
Millió hibalehetőség ennyi infóbol nem lehet tudni csak találgatni,esetleg visszaállítani egy korábbi beállítási pontra.
köszi, nem vivok vele fölöslegesen leszedem ha még tudom aztán marad a panda
ment a kéz mindenkinek
Akkor inkább ezzel jobban jársz.
Az origó szoftverbázison rengeteg programnak még régi verzióját tartalmazza,elfelejtik frissíteni vagy nem tudom!
Például egyet írjak ottan a panda cloud is még csak 19-es Bétánál tart! Közben réges rég már stabil 22-es verziónál tart..Sok programmal ez a helyzet ott.Nem hiába úton útfélen azt hangoztatják amit tehetünk hivatalos oldalukról szedjünk le,pláne ha védelemről van szó..Nem nagy ördöngösség.
köszi, leszedtem nagy nehezen. marada panda, ugyse járok olyan helyeken.
ment mindenkinek a kéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!