Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Van értelme megvásárolni...

Van értelme megvásárolni eredeti vírusírtó programot?

Figyelt kérdés
Ha igen melyiket ajánljátok?
2015. febr. 22. 05:57
 1/10 donfetibo ***** válasza:
0%
Biztos, hogy van értelme megvásárolni de ha letöltöd az AVAST 2015 vírusirtót és beregisztrálod, akkor egy évig teljes verziót kapsz, azaz 1 évig frissíti magát! Ha meg venni akarsz szerintem "kém" és a többi vírusra az egyik legjobb a "SPYWARE DOCTOR", legalábbis nekem ha az egyik vírusirtó sem talált vírus, ezt ha ra engedtem, mindig talált és ki is javítja!
2015. febr. 22. 06:31
 2/10 donfetibo ***** válasza:
29%
Biztos, hogy van értelme megvásárolni de ha letöltöd az AVAST 2015 vírusirtót és beregisztrálod, akkor egy évig teljes verziót kapsz, azaz 1 évig frissíti magát! Ha meg venni akarsz szerintem "kém" és a többi vírusra az egyik legjobb a "SPYWARE DOCTOR", legalábbis nekem ha az egyik vírusirtó sem talált a spyware mindig talált és ki is javítja a megfertőzött fájlt!!!
2015. febr. 22. 06:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A vírusirtás és a kémrobot irtás két különböző dolog nem össze keverni.Ha venni akarsz [link]
2015. febr. 22. 07:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

én inkább ezt ajánlom hogy megvedd: [link]

arról a spyware d.-ról sose hallotam, van sokkal jobb program:

[link]

[link]

a mai vírusirtók, úgy vannak meg csinálva hogy szinte mindent érzékeljen

2015. febr. 22. 07:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Itt találsz olcsón vírusirtó kulcsokat: [link]

Részemről ajánlottak pl.:

-F Secure

-Norton

-Panda Antivirus

Amit többek között nem ajánlok:

-G Data

-Kasperky

-AVG

De wiki-n egész jó összehasonlító táblázatokat találsz, biztos rálelesz arra, ami közel áll a szívedhez: [link]

2015. febr. 22. 09:41
 6/10 anonim ***** válasza:
De amúgy ez attól is függ, hogy mennyit használod a gépet. Én az itthoni PC-men, amit hetente egyszer ha beindítok csak ingyeneset telepítettem, de a laposomra amiről napi 8 órában netbankolok, e-mailezek, fájlcserélek, dolgozok meg mindent csinálok természetesen megvásároltam egy eredeti szoftvert. Szerintem ez a minimum.
2015. febr. 22. 09:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem alapvetően nem szükséges venni, az ingyenesek is védenek ha ésszel netezik az ember és nem nyit meg minden szart. Vagy ESET használható újságos havikóddal teljes értékűként, még soha nem volt vele bajom.
2015. febr. 22. 09:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Letöltöd, kipróbálod (30 napig ingyenes, regisztrálsz, kapsz egy TRIAL kódot),aztán ha lejár, megveszed. Egy évig nem kell foglalkoznod vele, a háttérben dolgozik. Vannak kedvezmények, féláron megkaphatod.

[link]

[link]

2015. febr. 22. 13:19
 9/10 anonim ***** válasza:
6-os: én ugyanezt tettem, teljesen igazad van. Van egy kis régi Thrinkpadom, azt viszem magammal könyvtárba, azon csak ingyenes védelem van, de a fő gépemen fizetős Eset Smart Security8.
2015. febr. 22. 13:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha eros geped van akkor a Kaspersky Internet Security-t ajanlom.
2015. febr. 23. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!