A Hannibal sorozatnak mi értelme? Meg se közelíti az eredeti filmeket és Sir Anthony Hopkins nem szerepel benne.
Nem igazán értem ezt a hype érv cuccot. Most aki ilyennel dobálózik, az szerint azért szeretik az emberek...mert...nem vágom. Ebben hol a logika?
Én azért nézem, mert tetszik. Jobban, mint a filmes verzió és egyáltalán nem hiányzik Hopkins.
Mi értelme?
- művészien beteg
- műfajában egyedülálló
- Mads Mikkelsen pedig kiváló a szerepében (de a többiek is jók)
Nem is hasonlít az eredeti filmekhez, ami nem baj, és szerintem sem hiányzik belőle Hopkins. Viszont pont, hogy nincs túlhypeolva, kevesen is nézik sajnos.
Amúgy:
- hogy mi az értelme?: teljesen új oldalról közelíti meg az eredeti Hannibal történetet. Megismerhetjük a történet kevésbé ismert szereplőjét Willt és azt, hogy hogyan alakult a kapcsolatuk Dr. Lecterrel a Red Dragon előtt. Ez szerintem egy original Hannibal rajongónak is érdekes lehet. :)
- meg sem közelíti az eredeti filmeket: teljesen más, mint az eredeti történet. Nem lehet összehasonlítani a kettőt, mert abszolút másról szólnak. Én a filmekből csak a Red Dragont láttam és tetszett, de szerintem a sorozat sokkal szebb képi világgal dolgozik és a történet is jobb.
- Hopkins nincs benne: igen, nincs benne, de ott van Mads, aki ugyanolyan remekül hozza a karaktert, mint a mélyen tisztelt Hopkins. :)
A sorozat magával ragadó és érdekes. A filmhez viszonyítva itt kidolgozottabbak a karakterek. A dialógusok ütősek, a képi világ gyönyörű, a szimbólumok érdekesek és a színészi játék fantasztikus. Mads és Hugh egyaránt. :) Az egész egyszerűen csak szép és művészi. Egy stílust teremtett Bryan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!