Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért ilyen rohadt lassú a...

Miért ilyen rohadt lassú a laptopom?

Figyelt kérdés
Belépek a netbe, megnyitok egy oldalt, és hihetetlenül lelassul. Csak pár napja ilyen - internettel nincs gond, telefonon minden villámgyors. Gondoltam arra, esetleg vírus - le is futtattam a keresést de ennek ellenére semmi rendelleneset nem talált. Ötlet, hogy mi okozhatja?

2015. febr. 19. 16:36
 1/7 anonim válasza:

OP. rendszer?

Nézd meg a feladatkezelőt.

2015. febr. 19. 20:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Windows XP. A feladatkezelőben nem nagyon merek matatni mert nem igazán tudom mi mire való. :/
2015. febr. 19. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Szakember->Megbízás->Megfizet->Örül
2015. febr. 19. 23:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Más szóval nincs más lehetőségem, mint megjavíttatni szakemberrel. Igaz?...
2015. febr. 20. 15:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként csak úgy teszt alapon megnyitottam a Word-ot és az tökéletesen megy. Az kicsit se lassul be - viszont a netem.... Talán a chrome-nak van valami baja?
2015. febr. 20. 15:30
 6/7 anonim válasza:
Rakd újra a chrome-ot
2015. febr. 22. 17:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs miért, de most meg nincs semmi baja. Igaz, hogy végül találtam némi hibát (főként PUP-ok) és egy egész délutánt hagytam az Avast!-nak hogy tevékenykedjen, meg letöröltem jó pár dolgot. Mindenesetre minden válasz köszönök :)
2015. febr. 22. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!