Miért lassú az Asus X54H típusú laptopom?
Figyelt kérdés
A videó kártyára gyanakszom ugyanis a gyártó szerint van benne egy intel hd graphics integrált kártya és ezen felül egy amd hd 6470m. (az amds kártya tutira benne van mert van a laptopon matrica róla) elvileg ha két videókártyát tartalmaz a gép akkor amég nincs nagy gépigénye valaminek addig csak az inteles kártyát használja energia takarékos szempontokból. Tehát a kérdésem az lenne hogy lehetne átállítani hogy csak az amdt használja? Vagy nem is ez a hiba? Válaszokat előre köszönöm!2015. jan. 11. 08:33
1/2 P.O.C. válasza:
Ha korábban jó volt, akkor elvileg csak ki kell takaríttatni a hűtőrendszert.
Az AMD switchable graphics -ot meg így tudod konfigurálni:
2/2 anonim válasza:
Ez nem hiba. Ez energiatakarékosság szempontjából van. Az IGP (intel hd) sokkal kevesebbet fogyaszt, mint a dedikált vga, és az alap feladatokra tökéletesen megfelel, mint internet, world, filmezés stb. Ide felesleges más grafikus vezérlő. Az AMD akkor kapcsol be, ha az intel nem elég, pl játékban, vagy különböző teszteknél. Állítólag le lehet tiltani az igp-t, de pl az én laptopomon ez nem működik. Ha letiltom, akkor ilyen 1024es felbontással megy tovább. Tehát nincs vele hiba. Ha lassabb a gép, én általában újra szoktam tenni a Win-t, sokat segít. Ha régebbi laptopról van szó, a sebességét fel tudod dobni + memóriával, vagy ssd-vel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!