Hegyesi Teofil kérdése:
Biosban lévő féreg kiírtható?
Figyelt kérdés
Az új PC nem mükszik rendesen. Az alaplap meghagyása mellett mindent cseréltem. A gond: Lomtár ürítéskor lefagy az asztal. 3 vírusírtó is átszaladt már a fájlokon. Bios is frissítésre került már....de a probléma nem oldódott meg. Azért gondolom, hogy a biosban lehet valami nyűűűűű. Ötlet ?2014. dec. 27. 22:20
11/18 A kérdező kommentje:
Érdekes: A feladatkezelőben lévő explorer.exe leállítása után az asztal teljesen üres lett: se ikonok, se menűsor, semmi csak a háttérkép. Valami tényleg az explorellel lesz.
2014. dec. 27. 23:04
12/18 anonim válasza:
Az explorert ne állítsd le, az kezeli a grafikus környezet alapfunkcióit.
13/18 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi. Szerintem megvan a bűnös: a feladkezelőben találtam egy olyan folyamatot aminek a neve CSRSS.EXE - ehhez semmi leírás nincs a feladatkezelőben, hogy melyik program használja, úgyhogy rákerestem a laptopon a neten: ez egy vírus !!!! [link]
2014. dec. 27. 23:13
14/18 anonim válasza:
én iexplorer-t mondtam, nem a sima explorert, am a csrss pedig egy rendszerfolyamat, ha azt leállítod, a gép instabil lesz. (bár valaki lepontozott, uh én ennyiben is hagyom a dolgot)
15/18 A kérdező kommentje:
WOW!! SpyHunter feltelepít: vírus go home !!! Rendszer és Lomtár-Asztal "páros" OK OK OK !!! Nincs már fagyás. Valószínűleg a kis vírus azért nem engedte a lomtárból töröltetni magát, hogy a ügyködhessen a rendszeremen. Ez a csrss.exe nyűűűű lepett meg. Eltünt s most nincs probléma. Köszi mindenkinek ! Halika!
2014. dec. 27. 23:25
16/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt nem értem, hogy az előző 3 vírus írtó miért nem találta ezt meg ??? Ez valami nagyon kacifántos vírus-féreg-valami lehetett. A sphunter megtalálta s haza vágta. Végre.
2014. dec. 27. 23:27
18/18 anonim válasza:
Egy igazi sikertörténetet olvasott a kedves közönség :D
Finally Happy End :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!