Segítség! Letöltöttem egy xls viewert és vele együtt egy csomó reklám illetve adathalász progit beszoptam, tudtok ellene ajánlani valamit, rendszer újra telepítés nélkül?
és itt a hivatalos excel megjelenítő:
Bocsi ha értelmetlenséget írtam és nem érted.
Csökkentett módba kéne a Malwarebytes futtatni vagy csökkentett mód hálózattal és futtatod ezt: [link]
Nem kötelező, de ha akarod érdemes előtte a te általad gyanúsnak állított folyamatokat leállítani Tipp: Mielőtt elkezdenéd ezeket a dolgokat futtasd a cmd.exe fájlt, ha valami eltűnik vagy a rendszer furán működik benyomod azt a fájl nevét amit leállítottál pl.: explorer.exe és újra elindul. Ezeket le ne állítsd: explorer.exe wuauclt.exe winlogon.exe lsass.exe lsm.exe wininit.exe svchost.exe wuauclt.exe (A legtöbb vírus angol leírást kap) Ha valami a rendszer súlyos hiba leáll x idő múlva a commander-be (cmd) beírod azt hogy shutdown /a és nem fog leállni
Ha nem tudod hogyan kell a rendszer csökkentett módban elindítani itt a segítség: [link] (Írj ha valamit nem értesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!