Vírusra hasonlít. Nézz körül a telepített programoknál, hogy nincs-e valami gyanús. Töltsd le ezt és futtasd le: [link]
2014. okt. 17. 07:15
4/18 anonim válasza:
Bár az Avira vírusirtóra is hasonlít.
2014. okt. 17. 07:15
5/18 anonim válasza:
Ez az Avira vírusírtó ikonja. Nem ezt telepítetted ?
2014. okt. 17. 07:16
6/18 anonim válasza:
Hát ez az, amire tuti hogy nem kattintanék rá. Az Avirából egyébként sok szemétséget kinézek, de ennyire agresszíven azért nem reklámozza magát. Futtasd le a Malwarebyte antimalware-t (az eyik legjobb kémprogramírtó).
Ez egy fake avira! (Tehát vírus, igen!) Valami adatlopó banda visszaél a nevével...
(nem is tudtam megnézni a weboldalukat mert az avast azonnal megfogta a linket :) )
Szóval igen: az újratelepítés lenne a legbiztosabb módszer, mert a fene se tudja mibe be nem épül ez a szemét...
(de minek kattintottál rá?? ha a bankszámlád adatait kérte volna azt is ilyen lendülettel megadod? :) ez mondjuk jó tanulópénz volt akkor...)
2014. okt. 17. 08:41
9/18 anonim válasza:
(Ja és a windows defender helyett használhatnál legközelebb valami működő védelmet is. Akkor elkerülhetőek lennének ezek az esetek..)
2014. okt. 17. 08:43
10/18 anonim válasza:
Az ilyen szarok miatt kezdtem el használni Linuxot netezéshez. Most rákerestem én is, jött a figyelmeztetés hogy nem megbízható weboldal (nem használok víusirtót), ennek ellenére beléptem és ugyanez fogadott, de héber betűkkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!