Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » állandóan felugrik ez a...

állandóan felugrik ez a program (kép)?

Figyelt kérdés

[link]

telepítettem és valami piros erős ikon jelent meg.

Remélem nem valami vírus?

2014. okt. 17. 07:09
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja és nem volt lassú a böngésző.
2014. okt. 17. 07:09
 2/18 A kérdező kommentje:

Ilyen az ikonja

[link]

2014. okt. 17. 07:13
 3/18 anonim ***** válasza:
Vírusra hasonlít. Nézz körül a telepített programoknál, hogy nincs-e valami gyanús. Töltsd le ezt és futtasd le: [link]
2014. okt. 17. 07:15
 4/18 anonim ***** válasza:
Bár az Avira vírusirtóra is hasonlít.
2014. okt. 17. 07:15
 5/18 anonim ***** válasza:
Ez az Avira vírusírtó ikonja. Nem ezt telepítetted ?
2014. okt. 17. 07:16
 6/18 anonim ***** válasza:
Hát ez az, amire tuti hogy nem kattintanék rá. Az Avirából egyébként sok szemétséget kinézek, de ennyire agresszíven azért nem reklámozza magát. Futtasd le a Malwarebyte antimalware-t (az eyik legjobb kémprogramírtó).
2014. okt. 17. 07:18
 7/18 anonim ***** válasza:

javaslom telepítsd újra a géped.

ha eddig nem is volt vírus rajta, mostmár van.

[link]

ez google szerint is bejelentett adatlopó oldal.

2014. okt. 17. 08:11
 8/18 anonim ***** válasza:

Ez egy fake avira! (Tehát vírus, igen!) Valami adatlopó banda visszaél a nevével...

(nem is tudtam megnézni a weboldalukat mert az avast azonnal megfogta a linket :) )

Szóval igen: az újratelepítés lenne a legbiztosabb módszer, mert a fene se tudja mibe be nem épül ez a szemét...

(de minek kattintottál rá?? ha a bankszámlád adatait kérte volna azt is ilyen lendülettel megadod? :) ez mondjuk jó tanulópénz volt akkor...)

2014. okt. 17. 08:41
 9/18 anonim ***** válasza:
(Ja és a windows defender helyett használhatnál legközelebb valami működő védelmet is. Akkor elkerülhetőek lennének ezek az esetek..)
2014. okt. 17. 08:43
 10/18 anonim ***** válasza:

Az ilyen szarok miatt kezdtem el használni Linuxot netezéshez. Most rákerestem én is, jött a figyelmeztetés hogy nem megbízható weboldal (nem használok víusirtót), ennek ellenére beléptem és ugyanez fogadott, de héber betűkkel.

kepfeltoltes.hu/141017/avira_fake_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2014. okt. 17. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!