Miért fagy le állandóan?
Hány megás a RAM-od, milyen típusú a vidikártyád, s hány megás, vagy gigás?
Nagyon sokat számít a RAM és a videókártya memóriája.
A legjobb, amit tehetsz az az, hogy félreteszel egy kis pénzt, és használtan, már 30ezerért olyan gépet veszel, hogy megszólal.
Én a múlt hónapba vettem használtan egy gépet bizományiból 2GB DDRAM-mal, 120GB Samsung SATA HDD, 1GB Intel vidikártyával és P4 procival.
Lehet, nem a legjobb teljesítményű, de legalább gyorsabb a tiédhez képest. :)
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy 24ezerért vettem a gépet. :)
Előző voltam :)
Még azt is leszögezném, hogy alacsony gépigényű videószerkesztő programot nem igazán tudok mondani, mert ami a konfigod illeti, eléggé gyengusz :/
Vagy nem válaszolnának a programok, vagy el sem indulnának, mert annyira alacsony teljesítményű a géped :/
192MB az iszonyatosan kevés :/
Max egy 512-es, vagy alsó hangon egy 1GB RAM kell bele, a videókártyát meg le kéne cserélni egy nagyomm memóriakapacitásúra, hogy gond nélkül fusson az általad használt, vagy kívánt videószerkesztő program :/
De mondom, amit még megtehetsz, hogy egy komolyabb gépet veszel használtan bizományiból, viszonylag megfizethető áron. :)
Mondom, 25-30ezerért már jó gépet veszel :)
Elmondjam, mennyivel jobb? :D
Kérlek tisztelettel, most 2 zeneszerkesztő programom van, egy Sony Sound Forge 9 és egy Adobe Audition 3.
Gond nélkül mennek, nem fagy le a gép, nincs olyan, hogy nem válaszol :)
Továbbá nagy gépigényű programjaim is vannak, képszerkesztők is :)
Bírja a strapát! :)
Másik, hogy rendszertisztító programot is használj, én a CCleanert ajánlom figyelmedbe, legalább 2x egy hétbe használd, hogy rendesen működjön a géped, továbbá PC-d zökkenőmentes működését nyomon követheted, ha letöltöd az Everest Premium változatát :)
Ez egy nagyon jó rendszerdiagnosztikai program :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!