Ezt a vírust, hogy töröljem? Nem értem
Figyelt kérdés
1. Létrehozza a következő fájlokat:
%System%\jqs.exe
%System%\jushed.exe
ezt nem értem, hogy ez hol van?
amúgy ez tuti vírus mert a tűzfalam nem védte le, a levédett folyamatokat pedig nem engedi leállítani, de mivel ez nincs levédve ezek szerint ez vírus
ezt nézzétek meg ez a vírus van a gépemen ha valakit jobban érdekel
2010. febr. 1. 18:45
1/6 anonim válasza:
Fruspam trójai.
Igazából jobban járnál, ha leformáznád a meghajtót.
2/6 A kérdező kommentje:
jobban járnék ? de hát miért? csak pár fájlt kéne törölni meg a regeditben turkálni és kész már napok óta csak a vírusokat töröltem ... nem adom fel és ráadásul van egy csomó fontos dolog a gépemen
2010. febr. 1. 19:06
3/6 anonim válasza:
Töltsd fel a Vitrustotal.com oldalra, megvizsgálja és leszedi.
4/6 anonim válasza:
Bocs, már fáradt vagyok: [link]
5/6 anonim válasza:
Töltsd le az ESET-NOD Online virusirtóját, le tudja törölni. [link]
6/6 anonim válasza:
a formázás sose kell.
az a legjobb ha azt csinálod hogy előállítasz egy rescue cd-t ami az avira virusirtó proginak van.(de szerintem nod32 nek is van hasonló)
lényeg hogy cd-re rátesz egy írtót,majd erről a cdről bebootolsz.így tuti mindent leöl.Amúgy ajánlom az aviráét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!