Ha vírust találok töröljem vagy karanténba helyezzem? Melyik jobb és miért?
Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 23:34
1/5 anonim válasza:
Ha karanténba teszed, akkor onnét nem árthat, szóval jó helyen van ott. Azért jobb ez, mint a törlés, mert lehet, hogy egyes programok hivatkozhatnak a fájlra, és ha kitörlöd, akkor az adott programok sem tudnak rendesen futni.
2/5 anonim válasza:
A karanténból bármikor visszahozható a fájl. Tehát, ha rendszerfájlt zárt karanténba a vírusirtó, de nem omlik össze a rendszer, csak rosszabbul működik, a fájl még visszahozható.
Milyen vírusirtót használsz, ami rákérdez? A legtöbb ma már automatikusan elintézi a behatolókat.
3/5 anonim válasza:
Ha rendszerfájl vírusos akk nem biztos hogy célravezető törölni, ha csak nem akarsz egy jó kis rendszer összeomlást.
4/5 anonim válasza:
ESS csak jelzi, hogy megtisztította, a trójait, férget stb. beteszi a karanténba. Rendszerfájlt egy az egyben, fertőzéssel együtt soha nem tesz be a karanténba.
5/5 anonim válasza:
Én spec. annó Nortonnal karanténba tettem őket, de mivel akkor sem működött már az adott program, ezért aztán mindig töröltem. Ma már mást használok, de ha kidob valamit, akkor automatikusan törlöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!