Üdv mindenkinek! Nem tudom hogyan, de rátelepült a gépemre a Trojan. Poweliks nevű vírus. és azt akarom tudni hogy hogyan kell eltávolítani azt?
Akármilyen vírusírtód van, pluszba mellé Malwarebytes Anti-Malware, ezeket csökkentett módban futtasd le és próbáld meg kiírtani a Trójait!
Ha egyik sem használ, akkor az újratelepítés az egyetlen mentsvár!
Szia!
Mindenképp le kellene töltened az eltávolító alkalmazását.: [link]
A letöltött fájlt elindítva az első képen látható megjelenő ablak alatt az "I Accept" elfogadásával a második képen látható ablak jelenik meg amin a "Start" gombra kattintva automatikusan (ha sikeres) eltávolítja a trójait.A sikeres futtatás után
A "Scan completes see logfile for resuls" gombra kattintva megjelenik a logfájl ablaka aminek ha az utolsó sorában ezt látod "Trojan.Poweliks removed" akkor az eltávolítás sikeres.
Akkor már csak 1 megoldás maradt...
A winyó teljes formázása és a Windows újratelepítése!
Más lehetőség nincs!
Képzeljétek jó lett!
Mindegyik válaszolónak köszönöm! Egyébként ez volt a megoldás:
Megnyitottam a Számítógép (sajátgép) mappát. Ott rámentem a rendezés gombra. Ott a "Mappa és keresés beállításai"-ra nyomtam. Azon belül rámentem a "Nézet" fülre. És ott bepipáltam egy ilyet: "Mindig ikonok jelenjenek meg (Miniatűrök soha)" Rákattintottam arra hogy "Alkalmaz". Ennyi! Megnyitottam a feladatkezelőt és az explorer.exe már nem emelkedett tovább, hanem 30-40 esetleg 50 MB ramot használt :D
Na, szívből örülök, hogy rendbejött a géped! :)
Am milyen Oprendszered van? hány bites és hanyas szervizcsomagú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!