Krémpogikat tudnak levélben satolt fájlként küldeni? Csipogott a gépem, gondolom elkapta a vírust.
csak kíváncsi vagyok, hogy most akkor belelátnak a gépembe?
(amúgy nem tudommegnézni, mert angol a vírusirtóm(németül tudok csak)

Nem lehet megnyitni, mert már valaki(k) jelenthette(-ék) az oldalt, és időközben 404-es minősítést kapott. :D
Rendőrségre akkor menj, ha nem egy ilyen levelet kapsz, hanem többet.
Az számít zaklatásnak, nem egy darab.
de a rendőrök má tudnak arról, hogy alapból zaklat engem ez a német ember, csak megbeszéltük, hogy ne kezdjek el kint kavarni, szóval ők már "ismernek", amúg is örülnék a Telekom tuti rá is menne, így nem nekem kell őt német hatóságoknak jelenteni.
csak az is aggaszt, hogy szerintem ez az ember megszállottan azon van mindig, nekem hogyan ártson, mindig próbálkozik valamivel, szóval azért, hogy mindent büntetlenül megúsz...
de amúgy az a sor amit kimásoltam, az a levelelzőrendszerem"elemző"opciójában volt
(amikor az egér jobb gombjával kattintok a levélen és legalul van olyan, hogy:"Inspect element")

Krémpogi ;D
Pogácsa krém vagy krémes pogácsa? :D
" csak kíváncsi vagyok, hogy most akkor
belelátnak a gépembe? "
Ha le van véve az oldala nem nehéz belelátni :)

akkor németből ez amolyan általános dolog lehet, hogy vírus küldenek..?
de pont akkor csipogott és csak addig amikor rákattintottam a mellékletre(ami nem is külön csatolmány volt, hanem egy link, csak pdf csatolmánynak hittem hirtelen, mert azt írja a levélben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!