Krémpogikat tudnak levélben satolt fájlként küldeni? Csipogott a gépem, gondolom elkapta a vírust.
csak kíváncsi vagyok, hogy most akkor belelátnak a gépembe?
(amúgy nem tudommegnézni, mert angol a vírusirtóm(németül tudok csak)

Ja, h ez egy német nyelvű telefonszála, vagyis azt hitted az, és ezért nyitottad meg a mellékletet.
Ez gmailre jött?
Mert akkor jelentsd a levelet a gmailnek (google), h ez spam, és ők majd foglalkoznak vele.
Egyébként nem tudom, mi az az ingyen sms oldal.
Azt hittem onnét csak sms-eket lehet küldeni, nem tudtam, h emaileket is. Bocsi, ebben az ingyensms dologban nem vagyok otthon, sosem voltam rászorulva ilyenekre. :/
Ha meg a haragosod küldte, akkor úgyse tudsz ellene mit tenni.
Kezd el használni egy olyan másik email címet, amit nem ismer.
A másik.
A mellékletet letöltötted a gépedre, ugye?
Mi volt a kiterjesztése?
Mert már abból lehet tudni, h valami nem stimmel.
Mert gondolom nem pdf volt, pedig a szövegben erre hivatkoztak.
Esetleg a fájl neve volt "valami.pdf.exe",
amiből az exe nem látszik, ha csak alap nézetben vetünk egy pillantást a letöltésekre, így elhitted, h pdf.

Az MI6 az az angol titkosszolgálat egyik részlegének rövidítése.
Csak vicceskedett a kommentelő.
Olyasmi, mint a CIA.
James Bond is MI6-os ügynök. :)

"itthon azt mondták ne jelentsem fel a kinti rendőrségen, mert "jobb ha a fenekemen maradok" a németek úgy is a németet védenék, ügyvédre se lenne pénzem, stb"
Ez marhaság, odakint pont, h komolyan veszik az ilyet, csak itt nálunk tartunk még a digitális középkorban, örülök neki, h hivatalos helyeken is csak ennyi eszük van az ügyintézőknek . :(
"jobb ha a fenekemen maradok" na ezért nem halad ez az ország semerre sem, mert ilyen begyöpösödött, maradi, buta kretének ülnek döntéshozó pozíciókban. :((
Ha még több email jön tőle, jelentsd csak, az ilyen elborult megérdemli.
freemailbe kaptam
nincs a "Downloads-ban" asszem ez a letöltések..11.21-ei dátumú az utolsó letöltésem, nem mai
a gépemúgy nyitja meg a freemail fiókomba érkezett fájlokat, hogy első kattintásra leteszi egy kis kockába és arra megint kattintani kell külön a megnyitáshoz, amikor meghallottam a csipogást, ezt a kiskockát gyorsan bezártam irtelen, nehogy megnyissa, töltse, vagy aktivizáljon bármit.
¤4 amúgy IP címmel be lehetne azonosítani a gépet, mert nagy százalékban feltételeem, hoyg amilyen h*lye a sajátjáról küldte, de komolyan.
¤12 ha beírom a böngészőbe a mail cím kukac utáni részét amiről jött a vírus(danielaloesch.com), az egy szimpla üzenet küldő oldalra vezet át, félremondtam, nálunk a ingyensms oldalak a divatok, náluk van elektronikus üzenetküldésre is lehetőség ilyen portálokról (az már angol lehet értitek)
ezt fogja kidobni
kattintottam a levélelemésre, erről a sorról, ami a vírust hozta ezt írja:
<a href="http://www.abeuk.com.vn/wp-includes/TgUwHrqak2RPv" target="_blank">Telefonrechnung Telekom November</a>
valaki érti?mert megnyitni nem merem az "abeuk.com vn" oldalt
valaki olvassa??? egy kérdés.
szerintetek, ha beviszem a rendőrségre, majd elemzik melyik gépről jött és megküldöm a német Telekomnak?
idióta ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!