"Csipogott" már be TB kártyád úgy, hogy közben tudtad te is, hogy rendezetlen?
Fura ez a kérdés, de megpróbáltam felfogni. :)
Szóval nem volt fedezve a Tb-m, el kellett mennem dokihoz mindenképp mert dögrováson voltam. Erre a doki vizsgálat közben szólt, hogy Ő ellát engem, de ne lepődjek meg, ha a Tb. kiküldi nekem a számlát. Mondtam jó, csak gyógyíts meg... :) Számlát lekopogom sosem kaptam.
Akkor megúsztad :)
és mennyi ideig nem volt rendezve? mennyiről küldtek volna számlát?
Sürgősen orvoshoz kell mennem,de tudom,hogy rendezetlen... :/
mondjuk ha eddig nem kaptam róla papírt,h "lebuktam" :D ,akkor becsipog egyáltalán?? nem lehet h zöld lesz? :D
Képesek erre az orvosok?
Mármint én fiatal vagyok,lány vagyok,szép vagyok :P ha szépen mosolygok van esélyem?
Eddig igaz csak 1x voltam nála,nem emlékezhet rám
hát nem tudom... :(
lehet el kellene mennem inkább magándokihoz.
na a félreértések, és a "nem jelentett a doki megúsztam" hülyeségek rendezése végett!
minden keresőképes, nappalitagozatú oktatásban nem részt vevő, törvényi lehetőségek híján fizetésre kötelezett kedves állampolgárnak kötelező a társadalombiztosítási járulék fizetése. ez történhet fizetésből levonva, szociális járulékokból vonva, állam által fizetve, önállóan csekken fizetve.
a helyzet szerencsére változott behajtás terén, míg régen a TB levelezgetett, ma már szerencsére a NAV a behajtó. TB felé jelentési kötelezettsége van mindenkinek, de a befizetéseket a NAV felé kell megtenni. és ők behajtják, visszamenőleg is. szerencsére. igen szerencsére, mert ha a faterra gondolok aki 35 éve fizeti, aztán egy foghúzásra volt eddigi életében szüksége egy meggymag miatt, na ilyen esetben jogosan mondom azt, hogy fizessen is aki használja az EÜ-t, ne azok pénzét lopják akik egész életükben fizetnek. ne nyugodjatok meg, éjszaka nyugodtan se aludjatok, a NAV végzi a nyilvántartásokat. az adóhatóság meg hírhedt a behajtásairól, főleg ha az állam pénzéről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!