Létezhet ilyen módon jelszó feltörése?
Figyelt kérdés
A párom fel tudja törni a facebook jelszavamat annyi segítséggel hogy tudja a felhasználónévhez megadott email cím jelszavát..?2014. okt. 30. 12:10
1/8 A kérdező kommentje:
Sajnos azt vettem észre a napokban , hogy nem csak egyedül vagyok a fiokomban..
2014. okt. 30. 12:11
2/8 Tengor válasza:
Ha hozzáfér a gépedhez akkor nem kell törnie sem. A böngésződben benne lehet a jelszó. Ha nincs, akkor még mindig telepíthet keyloggert a gépre.
3/8 anonim válasza:
Ha ugyanaz a jelszó, akkor minden probléma nélkül. Ha meg nem, akkor kér egy új jelszót a Facebooktól, amit e-mailben küld el, szóval ez sem egy agysebészet.
Mi a francért kell megosztani a jelszót bárki mással? Mi a francért nem lehet a pároddal ezt megbeszélni? Mi a francért a párod egyáltalán?
4/8 anonim válasza:
Elkeserítő látni, hogy egyes kapcsoaltok mennyire mélyen vannak a bizalmat illetően.
5/8 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem a párom, ennyi erővel a szomszedot vagy az anyámat is megnevezhettem volna.
2014. okt. 31. 07:05
6/8 Tengor válasza:
#5, biztos jó a kapcsolatod a szomszédaiddal, hogy csak úgy odaülhetnek a gépedhez, illetve anyukád is biztosan keni vágja a témát, ha csak úgy be tud konfigolni egy keyloggert.
8/8 anonim válasza:
Úgy kezded a mondandódat, hogy "a párom...", erre meg leírod, hogy konkrétan nem a párod.
Jó, végső soron lényegtelen, örülök, hogy nem nekem van szerencsém ilyen "párom", mint te.
De ez irreleváns. A ti dolgotok.
Az e-mail cím jelszava alapján meg nem fogja megtudni a Face-jelszót.
A feltörés meg egy picikét mást jelent, az, hogy te boldog-boldogtalannak megadod a jelszavaidat, az nem feltörés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!