Windows 7 admin jelszó feltörése?
Most kaptam új céges laptopot. windows 7 fut rajta. természetesen nem rendszergazda ként vagyok bent, viszont annyira le van butítva, hogy sok mindent nem enged meg a tűzfal. (Pl nem tudok FTP-zni, miel nem engedi ki a total Commandert.) Nem tudok programokat telepíteni.
Hogy tudnám feltörni csak egy rövid ideig is a jelszót, hogy módosítsam a tűzfal beállításokat? Köszönöm előre is.
Hát nézd meg be tudsz e menni csökkentet módban F8 aztán átlimitálod a tűzfalat.
Ha nem használd a a Hirens Boot CD-t
Írd ki egy DVD-re, bootolj onnan, válaszd a jelszó átírása menüt és kész.
Feltörni nem valószínű, inkább kiütni lehet.
De az ilyen céges cuccokon általában nem véletlenül vannak komolyabb megszorítások.
Használd arra, amire való, munkára. Szórakozásra szerezz be saját eszközt.
Ha pedig a munkához kell az FTP kapcsolat kifelé neked, akkor beszélj a cégnél a rendszergazdákkal.
Első:
- Csökkentett mód nem megoldás sajnos.
- A programot leszedtem, első körben pendrivera tettem fel és onnan bootoltam. nem ismerte fel...
Második:
- A munkámhoz használnám, de sajnos egy baromi nagy cégről beszélünk, ahol az IT leszarja a dolgokat. szükségem van az FTP-re. Van is egy program amit kienged, de az lassú, bonyolult és sokkal több munka van vele, mint a roppant egyszerű Total Commanderrel.
Az eddigieket köszönöm. Más ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!