Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows 7 admin jelszó feltörése?

Fallow kérdése:

Windows 7 admin jelszó feltörése?

Figyelt kérdés

Most kaptam új céges laptopot. windows 7 fut rajta. természetesen nem rendszergazda ként vagyok bent, viszont annyira le van butítva, hogy sok mindent nem enged meg a tűzfal. (Pl nem tudok FTP-zni, miel nem engedi ki a total Commandert.) Nem tudok programokat telepíteni.

Hogy tudnám feltörni csak egy rövid ideig is a jelszót, hogy módosítsam a tűzfal beállításokat? Köszönöm előre is.

2013. okt. 12. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát nézd meg be tudsz e menni csökkentet módban F8 aztán átlimitálod a tűzfalat.

Ha nem használd a a Hirens Boot CD-t

[link]

Írd ki egy DVD-re, bootolj onnan, válaszd a jelszó átírása menüt és kész.

2013. okt. 12. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Feltörni nem valószínű, inkább kiütni lehet.

De az ilyen céges cuccokon általában nem véletlenül vannak komolyabb megszorítások.

Használd arra, amire való, munkára. Szórakozásra szerezz be saját eszközt.

Ha pedig a munkához kell az FTP kapcsolat kifelé neked, akkor beszélj a cégnél a rendszergazdákkal.

2013. okt. 13. 10:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Első:

- Csökkentett mód nem megoldás sajnos.

- A programot leszedtem, első körben pendrivera tettem fel és onnan bootoltam. nem ismerte fel...

Második:

- A munkámhoz használnám, de sajnos egy baromi nagy cégről beszélünk, ahol az IT leszarja a dolgokat. szükségem van az FTP-re. Van is egy program amit kienged, de az lassú, bonyolult és sokkal több munka van vele, mint a roppant egyszerű Total Commanderrel.

Az eddigieket köszönöm. Más ötlet?

2013. okt. 13. 18:34
 4/4 >>|BEAN|<< válasza:
2014. jan. 3. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!