Windows 7 rendszergazda jelszó, miért nem fogadja el?
1. CapsLock-ot ellenörízd.
Ha a windowson belül betudsz jelentkezni egy rendszergazdai jogokkal rendelkező fiókba:
start gomb-->cmd-->jobb katt-->futtatás rendszergazdaként-->parancssorba beírod a következő parancsot: net user Rendszergazda * --> beírod az új jelszót --> beírod még egyszer -->jelszó megváltoztatva
Ha nincs akkor kicsit nehezebb:
Ubuntu live cd --> másold ki a C:\Windows\System32\config mappából a SAM SECURITY SYSTEM fáljokat majd rakd be egy olyan windowsba ahol nincs rendszergazdai fiók levédve jelszóval -->
Töltsd le az elcomsoft windows password recovery-nevű programot --> valamelyik almenü-ben meg kell adni a SAM SYSTEM SECURITY fáljok helyét aztán meglehet probálni feltörni a jelszót vagy meg is lehet változtatni.
Ha valami nem világos szólj
Ameddig nem nyulsz a particiókho addig biztos hogy nem.
Van másik géped windowssal?
ha igen akkor azon megtudod csinálni az elcomsoftal aztán a modosított filekat vissza tudod cserélni ubuntu live cd-vel
ha nincs akkor rakj fel egy másik windowst a jelszavas mellé és abból csináld meg na ebben a részben kell bütykölni a particiókkal itt elszálhatnak a windowsba lévő file-id ha nem vigyázzol de nem olyan nehéz mint amilyennek hangzik.
Vagy csináld meg egy barátod gépén és akkor nem kell a telepítéssel szórakoznod.
Szerintem informatikoshoz annyira nem érdemes vinned ha minden kötél szakad ubuntu live cd-vel kimented a fileaidat aztán újra rakod a windowst
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!