Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows XP-vel kapcsolatos-bőv...

Windows XP-vel kapcsolatos-bővebben lent! Valaki?

Figyelt kérdés
Sziasztok,egy olyan problémám akadt,hogy letöltöttem a Service Pack 3-at XP-re,és utána kiírta hogy 30 napom van rá hogy frissítsek valami mert különben nem fog működni a gép...na mondom jólvan majd frissítem,és most tartok ott hogy 2 nap van hátra,és nem tudom hogy hogyan is kéne ezt csinálni...vagy nem is lehet?Olvastam arról hogy a Microsoft már nem támogatja a Win XP-t,de állítólag lehet használni,csak az én helyzetemben nem tudom hogy mi van...Aki tud légyszi segítsen,fontos lenne! Köszi

#Windows XP #Service Pack frissítés
2014. aug. 30. 11:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól, hogy az MS nem támogatja már az XP-t attól még simán lehet telepíteni és használni is. Sőt még frissítések nélkül is kell hogy menjen az XP. De amint látom, nem telepítettél XP-t hanem csak felraktad az SP3-at. Így látatlanban valószínűsítem az SP3 telepítésével telepítetted az eredetiség ellenőrző frissítést is. Ez esetben kapcsold ki az Automatikus frissitést, ha már ott van a "Ön szoftverhamisitás áldozata lett", akkor ezt töltsd le és telepítsd: [link] Leszedi, aztán inditsd újra a gépet. Ha közben használtál Firefox-ot, akkor nézd meg, nem települt-e be a Kiegészítők közé.
2014. aug. 30. 12:55
 2/2 A kérdező kommentje:
igazából nem tudom hogy letöltöttem-e azt az eredetiség ellenőrző frissítést,de szerintem nem...a Windows aktiválását kéri a gép,és megakadtam egy olyannál hogy hálózat beállításának konfigurálása(vagy valami ilyesmi,mert szlovákról fordítok...)és valamilyen szerver proxy-t akar,vagy automatikus beállítás,de ha arra megyek akkor valami olyat ír hogy nem lehet kapcsolatot létesíteni ezzel az aktivációs szerverrel,és hogy ellenőrizzem a hálózat beállításait,és az internetre való csatlakozást és próbáljam újra...nagyon nem értek ehhez sajnos
2014. aug. 30. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!