Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Eset Smart Security 4-gyel...

Eset Smart Security 4-gyel kapcsolatos?

2014. márc. 15. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Most fejbe nem tudom de a feladatkezelobe (programba van ugye)kell kivenni egy pipat egyik opcio elol..Rendszerbetolteskor ne fusson ellenorzes valami ilyesmi lesz.

Amugy igen elavult verziot hasznalsz ami mar nem ved meg mindenttol es nem sokara frissites sem jar hozza.

2014. márc. 15. 15:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ! :) Felraktam a hetest, hát az sem a leggyorsabb de legalább kaptam egy-két extra funkciót :D Szerintem inkább nem foglalkozok többé a dologgal, a program ilyen és kész.
2014. márc. 16. 16:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem a leggyorsabb? Ezt nem értem, nálam két gépen fut, egyiken csak 1GB a memória, XP-s, mégsem lassú. Teljesen töröld (valami maradhatott a 4-esből), ráfrissiteni nem ajánlatos. Tisztán telepítsd újra 7-est. Utána kapcsold ki a Windows tűzfalát, az Eseté jobb.
2014. márc. 17. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!