Külső HDD-vel kapcsolatos kérdésben segitenétek?
Figyelt kérdés
A mostani belső hdd-ben csak 70gb van már csak, nem tudok semmit letörölni. De én a gépem játszásra használom amihez nem elég ugye 70gb. a gépen crackelt a windows egy számítógépszaki rakta rá, nem akarok babrálni vele, hogy átrakjam egy új belső meghajtóra. Lehet olyat csinálni, hogy rákötök egy külső hard driveot, amit nem szedek le és arra töltöm, meg telepítem a játékokat? ez mindíg rajta lenne. Be tudná jól olvasni ugye? nem lennének sebesség gondok?2014. jan. 4. 19:00
1/4 anonim válasza:
Menne, bár érdekes megoldás :D
15 ezerért már 1 terás winchestert lehet kapni. Windowst meg gyerekjáték telepíteni, még nem eredetit is.
2/4 anonim válasza:
Nem lenne tökéletes. Talán még USB 3.0-mal egy picit.
3/4 anonim válasza:
Működne a megoldás. Egyébként a Windows-t a megfelelő szoftverrel 10 perc klónozni egy másik meghajtóra. A 70GB inkább 70MB, mert előbbi nem is olyan kevés.
4/4 A kérdező kommentje:
hát... egy bf4-hez 30 giga kell, meg a kiegészítőkből is csak néhányat tudok feltelepíteni. És a kölső vinyó már megvan ugyhogy ha megy akkor ígymarad szerintem. Az 1tb-os az elég lesz remélem. Köszönöm a válaszokat.
2014. jan. 4. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!