Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az ESET tényleg ilyen rossz?

Az ESET tényleg ilyen rossz?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=18gHBAkiHIc

+ Saját élmény is fűződik hozzá, hogy nem teljesít valami jól... Letöltöttem egyszer egy kétséges programot, direkt leellenőriztettem a legújabb ESET Smarttal (frissített adatbázissal), és nem volt hajlandó beriasztani. Így csak a program elindítása után jöttem rá, hogy bizony egy adathalász trójaival akad dolgom.

2014. aug. 24. 22:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
66%
Az egyik legjobb.
2014. aug. 24. 22:17
 2/23 A kérdező kommentje:
Kérlek elsőnek a videót nézd meg, utána kommentelj kicsi huszár...
2014. aug. 24. 22:19
 3/23 anonim ***** válasza:
60%
Engem nem érdekel semmiféle videó kicsi huszár. Nem egy díjat nyert már az eset.
2014. aug. 24. 22:27
 4/23 A kérdező kommentje:

Akkor miért irkálsz ide? Komolyan nem értelek, ha ész nélkül osztod itt az igét, hogy "legjobb" érvek nélkül... (díjjak, persze... kérsz oklevelet a "Legjobb oklevél átvevő" oklevélből?... gyökér.)

Nézd meg a videót, utána jöhetnek az érvek!

Én nem vagyok ESET ellenes, csak ha olvastad/értelmezted volna - mert már nem vagyok biztos a képességeidben - a kérdést, akkor felfognád, hogy miért vannak kétségeim a programmal szemben. Valaki magyarázza el, miért nem riasztott az ESET!

2014. aug. 24. 22:35
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
mindenki azt mond amit akar. most én is elkezdhetek fikázni nem is 1 vírusirtót. nekem teszi a dolgát 2009 óta ezt használom, eddig nem volt gondom. :)
2014. aug. 24. 22:36
 6/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Kétlem, hogy rossz lenne. Nyilván lehet találni olyan vírusokat, amiket éppen nem ismer fel, más meg igen. És nyilván olyat is lehet találni, amit más nem ismer fel, az ESET meg igen.
2014. aug. 24. 23:17
 7/23 csacsi2 ***** válasza:
100%

Igen az ESET az egyik legjobb 2009 -ben a jelenlegi oprendszer telepítésével telepítettem. Nem riaszt feleslegesen és nem volt vírusom! Írom hogy megnéztem volna a félórás videót...

megnéztem. Ez a video átverés, egy másik terméket reklámoz. Egy vírusírtót be kell állítani hogy működjön! Ha megnézed az eset ikonját láthatod Az I jelet. Maximális védelemnél ezt kell lásd:

[link]

Nem véletlenül nem mutata a speciális beállításokat.

Úgy állítod be ahogy akarod! Az én gépemen is van Vírus fájl (nem kártékony) és be van állítva hogy ne reagáljon rá!

Egyszóval átverés a video. Egy vírusírtót nem elég feltelepíteni be is kell állítani!!!

Ha nincs engedélyezve a veszélyes alkalmazások keresése akkor nem fog jelezni PUP -okat (pl toolbarok) ha igen akkor pl a CCleaner telepítőjében is felfedezi a google toolbart!

Eset mellett még fent van a Malwarebytes is, de eddig az sem talált (Az szintén elismert Malware írtó), hozzá tenném a malware és vírus -írtó közötti különbségek miatt nem árt a MalwareBytes-t néha lefuttatni, de eddig mindent megfogott az ESS.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

2014. aug. 24. 23:22
 8/23 csacsi2 ***** válasza:
100%

lemaradt...

Esetnél még kiemelném a keresőmotor beállításaiban a heurisztikus védelmet ami az adatbázisban még nem létező vírusokkal szemben is véd!

[link]

[link]

2014. aug. 24. 23:33
 9/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos választ Csacsi2! (Megy a zöld[ség])

Nem hiszem, hogy átverés a videó, mivel nem csak az ESET-et próbálta ki a srác, hanem több neves vírusirtót.

Csakhogy: az utolsó ESET-es tesztjében viszont már azt írja, hogy jól működik.

https://www.youtube.com/watch?v=kaN-5WYanD0

De egy kérdésem van még: a fájl, amit letöltöttem és direkt átvizsgáltattam az ESET-el, miért nem riasztott be?

2014. aug. 25. 00:25
 10/23 csacsi2 ***** válasza:

Megnézném a fájlt én is, akkor többet tudnék mondani!

Töltsd fel ide és nézd meg hogy melyik vírusírtó jelez rá!

Virustotal:

[link]

2014. aug. 25. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!