Mozillám van, jelszóval védtem a gépet, de ha gyerek rossz jelszót ír be, alul írja a jelszóemlékeztetőben a helyes jelszót. Hogy lehet hogy az emlékeztető ne jelenjen meg?
Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 07:44
2/5 anonim válasza:
Eszközök - beállítások - adatvédelem: a jelszó tárolást ki kell szedni
3/5 coopper válasza:
Szia.
Esetlegesen a jelszóemlékeztetőbe nem a helyes jelszót kellene beirni, csak utalni kellene rá, hogy mi is lehet a helyes jelszó, és akkor nincs vele gond.
Beállitások - Vezérlőpult - Felhasználói fiókok felügyelete.
Sok sikert.
Üdv.
4/5 anonim válasza:
na de miért írta,hogy Mozillám van ,
5/5 csacsi2 válasza:
"jelszóval védtem a gépet"
Felhasználói jogosultságok?!
Ha igen akkor korlátozott fiók kell a gyereknek.
valamilyen gyerekzár?
Vírusírtók rendelkeznek szülői felügyelettel ott kell beállítani.
Mozzila?
Mesterjelszó, vagy valamilyen kiegészítő?!
Egyáltalán mit véd és mi? A program elindítását,fájlok megnyitását, bizonyos weboldalak megnyitását? beállításokat?
Nekem zavaros...
firefoxhoz egy kiegészítő ami védi az FF indítását, egyes oldalak bejelentkezési jelszavait:
Am. tényleg nem értem a kérdést....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!