Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Pumpával fújtam ki a porokat...

Lipai dávid kérdése:

Pumpával fújtam ki a porokat a gépházbol és a lenti amit irtam megoldható?

Figyelt kérdés

A belsejében a ventilátorokat a videókártyát de ingább a bal felsö sarkakban egy gond volt hogy senki nem ért rá huzni nyomni mikor fuktam erösen is csináltam és a fújo feje közel volt a videókártyához

És mikor ugy éreztem mikor kész volt össze tettem mindent a kábelek egér bill.üzet pendrive adat kábel meg egy hangszóró mikor bekapcsoltam azt irta ki hogy valami reboot service proper nem emlékszek nagyon mindenre a végén az volt irva hogy nyomj 1 betüt légyszives segitsetek FONTOS!.

2014. aug. 17. 13:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Uhh Dávid, ez nagyon, de tényleg mocsok mód értelmetlen és értelmezhetetlen. Fuss neki még egyszer!

G.

2014. aug. 17. 13:22
 2/11 anonim ***** válasza:
tenyeg eleg furcsan fogalmaztal....most akkor mivan?! szet szedted es kifujtad vagy csak kifujtad, de egyben hagytad a gepet?! ha szet szedted, akkor elofordulhat, hogy valamit nem dugtal vissza. vagy a videokari nem csatlakozik rendesen vagy a ram, vagy esetleg a vinyo. rebootolni szeretne, tehat valamit nem erzekel rendesen. ellenorizd a kabeleket es a bent levo dolgokat,hogy minden a helyen van e
2014. aug. 17. 15:59
 3/11 A kérdező kommentje:
De mért mocsok mód? Mind1 érnék vele valamit?
2014. aug. 17. 16:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Vagy arra érted h ujra irjam? Közeet fujta im a ventiket stb esetleg kábeleket nem jol tettem de 2is megnéztem kell rola kép? Bár azt nem tudom hogy küldjem el??!! Mikor bekapcsoltam akkor valami ujra inditás cuccot ir és végén irta hogy nyomjak 1 betüt nyomtam de ugyan azt kiirta egymás alá! Akkor ezzel mit csináljak segits ha tudsz!!! Légyszii! Ha tudok segiteni itt egy kép nem az én képem ezt irta ki bekapcsoláskor a gép : [link]
2014. aug. 17. 16:24
 5/11 A kérdező kommentje:
A gépház belsejében 1 kábelt sem huztam le! Bár voltak kábelek amikre nem lehetett bedugni sehova mert néztem nem volt hova be dugni de szererintem ez mindenkinek igy van a winyora 2 kábel fér vagy nem? Mert 2 winyo volt 1 750 gb egy 500gb a 750 venest oda adtam bátyámnak de csak a kábeleknél van a hiba holnap jobban meg nézem jobban és ELNÉZÉST a érthetetlen irásér csak csupa ideg voltam
2014. aug. 17. 16:35
 6/11 A kérdező kommentje:

Ja még valami a gép win7 és néztem a ram-ot

Start>Számitógép>Jobb klikk>Tulajdonságok ba hogy

Hogy telepitett memoria (ram): 1,00 MB ez jo vagy nem?

Erre emlék.em

2014. aug. 17. 16:39
 7/11 anonim ***** válasza:
na varjal!!! most bebirtal menni a gepedbe es megtudtad nezni mi van benne? 1MB ram sehogy sem lehet! talan 1GB?! a kepen azt irja, hogy csatlakoztatsd a bootolo eszkozt. tehat a vinyod nem erintkezik. nem csipog amikor bekapcsolod?
2014. aug. 17. 17:10
 8/11 A kérdező kommentje:

Ezt tegnap néztem a ramot ha jo lesz ide küldök rola képet jo amugy nem értek a géoekhez nagyon netezni szoktam ja és azért fujtam ki mert lassú a gép nagyon és gondolom portalaniton amugy mikor fujtam nem figyelhettem és le jöhetett a winyo kábel(ek) de én meg néztem és rajta volt na mindegy holnap nézem meg most nincs kedvem

De nagyon szépen köszönöm

2014. aug. 17. 17:49
 9/11 A kérdező kommentje:
hello megcsináltam a gépet le kellett huznom a vinyorol a két kábelt azt vissza mikor megnyomtam géphazon az ujrainditást 1ör bejött inditottam az avg virus irtot megállt és kikapcsol bejött ugyan az amit kiirt de van egy olyan szinte minden gépen hogy BIOS beléptem rámentem hogy boot akkor ott volt hogy miröl bootoljon és a dvd röl akarta de megnyomtam hogy disabled és mentés és kilép ennyi de köszönöm a tippeket amugy igazad volt aram 1 GB csak vak volam
2014. aug. 18. 10:30
 10/11 A kérdező kommentje:
A ram tényleg 1 giga vak voltam bocsi az irásért
2014. aug. 18. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!