Ezt hogyan? Megoldható?
Üdv!
Elég hosszú a problémám de leírom!Van 1 internetes nevelde amiben kaptam 1 karaktert 1 jelszóval át is vettem stb.. primitív volt a jelszó és ugyanez volt a jelszó a srác másik karakterében is és a megadott e-mail címeken is.Ezeket átvettem tőle.Most azt monta hogy ez valami személyi nemtudom micsoda és feljelent!Meg tudja ezt csinálni ha csak facebook-on leveleztem vele utána tiltottam?Tudtommal a facebook ip titkosítva van.
Vissza tudják nézni ha tényleg feljelent be tudnak azonosítani? :S
Nem ismerem az erre vonatkozó jogszabályokat, de én ezt lopásnak nevezném bármilyen fogyatékos jelszót is használt. Ha esetleg prémium felhasználója volt, akkor anyagilag is kárt okozol neki, azzal szerintem már foglalkozna hatóság, bár nem igazán jellemző...
A rendőrség természetesen be tud azonosítani ha akar anélkül is, hogy a facebook kiadná az adataidat. (facebook egyébként tárolja az ip címedet, látogatott oldalakat, stb..) Beléptél az email címébe és a karakterébe is. Egy nevelde vagy email szolgáltató nagy valószínűséggel már odaadja a kért dolgokat a rendőrségnek, ami alapján beazonosíthatnak téged... Főleg ha valamelyik dolga magyar amibe beléptél...
De amúgy is tudja a nevedet. Esetleg még a születési dátumodat, városodat is... Nagyon okos vagy... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!