Zsozso11 kérdése:
Miert nem kapcsol be a Windows Tuzfal a rendszer inditas utas utan windows 7-en?
Figyelt kérdés
sziasztok !
Amiota feltelepitettem a gepemre egy programot aminek a neve agnitum termek agnitum.com.amit egyebkent azota eltavolitottam ,szerintem valamit elalitott de nem tudom visszaallitani a tuzfalat hogy kapcsoljon be mindig inditas utan.
2014. aug. 9. 18:31
1/7 legly válasza:
Rendszer-visszaállítással próbálkoztál?
Egy olyanra kellene, mikor még nem volt fent az a agnitum.
2/7 A kérdező kommentje:
Probalkoztam de semmi,nem jott helyre
2014. aug. 9. 22:03
3/7 anonim válasza:
nekem ugyan ez a problémám XP alatt, de nekem 5 perc után beindul lassan, csak nem mindjárt a rendszerrel .
4/7 A kérdező kommentje:
nos ezzel szembe nekem a gepem megy tobb mint egy oraja es most is nincs bekapcsolva :(
2014. aug. 10. 09:23
5/7 legly válasza:
Meg kellene nézni a vezérlőpultban.
Üdvözlettel
Legly
6/7 A kérdező kommentje:
A vezerlopultban megneztem hogy minden rendbe van -e , visszaalitottam a tuzfal arra az allapotra amikor felvolt telepitve a windows 7 rendszer, de semmi csak nem kapcsol be.Csak csinalja tovabb ahogy volt :(
2014. aug. 11. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!