Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Egy windows 7-el és windows...

Egy windows 7-el és windows 8-al működő gép védelmére, elég az avast free és a malwarebytes free, vagy kellene rá (juk) tűzfal is? Mennyit ér a windows 7 és windows 8 beépített tűzfala?

Figyelt kérdés
Jelenleg nem használok tűfalat , ezt a két programot használom a 2 gép védelmére , az avast soha nem talált semmit , a malwarebytes viszont néha-néha igen. A 2 gép jól működik , remélem egyiken sincs vírus. Ti mit gondoltok ?

2014. júl. 6. 01:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#9 Nem véletlenül vagy 45%-os...

Tudod akármilyen oldal, például teszem azt index.hu kódjába is játszi-könnyedséggel be lehet illeszteni egy automatikusan lefutó script kódot ami anélkül tölti le a kártevőt hogy tudnád :)

"még egy nyomi kis malware se"

Ha nincs Antimalwared akkor honnan tudod hogy nincs malwared? :)

2014. júl. 6. 13:51
 12/21 anonim ***** válasza:

szihológusra... most döbbenek rá hogy képes voltál ilyet írni :D

"de ahogy látom te nem normális ember módjára használod az internetet"

Akármit látogatsz meg a facebookon és a google-n meg a N.A.S.A. weboldalán kívül,nagy esélye van hogy fertőzött az oldal :)

2014. júl. 6. 14:08
 13/21 A kérdező kommentje:
letöröltem a comodo tűzfalat , iszonyatosan belassította a gépet....
2014. júl. 6. 14:51
 14/21 anonim ***** válasza:

Hát... sajnálatos.

Mennyi rossz/jó gép?

Önmagában egy tűzfalnak nem kéne 'iszonyatosan' belassítania egy mai átlag gépet se :/

2014. júl. 6. 14:53
 15/21 A kérdező kommentje:

Én is meglepődtem , pedig nem olyan rossz gép , talán olyan középkategóriás:

Pentium dual core cpu e5700 @ 3.00 Ghz

2 GB ram , AMD radeon hd 6450 , windows 7 home premium 32 bit

2014. júl. 6. 14:56
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát... 2GB ram önmagában határesetes Windows 7-hez....

Szerintem ha beszereznél +1GB-t már megfelelő lenne.

2014. júl. 6. 15:00
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem véletlenül 32 bites.... egyébként 2,5 éve használom , de nem volt baj vele (se kékhalál se semmi) , netezésre meg zeneletöltésre használom. Furcsa módon az avast és a malwarebytes nem húzza le a teljesítményét. Egyszer egyszer a z eset-et is feltetettem rá egy ellenőrzés erejéig , de nem talált semmit se. Egyébként a win7 alapkövetelménye 1GB , na most a win xp-s latoponak pont 1 gb ram a memóriája , de nem fogom rátenni a win7-et. Esetleg ubuntu... de az se nagyon.

Az új laptopomon még nem próbáltam a comodot: 8 GB ram , intel core i7 , windows 8.1 64 bit. Ez egy új gép , még májusban vettem.

2014. júl. 6. 15:48
 18/21 A kérdező kommentje:
ja... és a 2gb-os géppel elég sokat torrentezek is (ezért is tartom lényegesnek a védelmet)
2014. júl. 6. 15:50
 19/21 A kérdező kommentje:
a windows 7 azért eredeti rajta
2014. júl. 6. 15:51
 20/21 anonim ***** válasza:

Izé... 2GB rammal a Win7 akkor is lassú,pláne hogyha megy még mellé védelem is...

1GB ram az kb. annyi hogy elinduljon és bejelentkezésnél ne fagyjon sz.a.r.rá

2014. júl. 6. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!