Egy windows 7-el és windows 8-al működő gép védelmére, elég az avast free és a malwarebytes free, vagy kellene rá (juk) tűzfal is? Mennyit ér a windows 7 és windows 8 beépített tűzfala?
#9 Nem véletlenül vagy 45%-os...
Tudod akármilyen oldal, például teszem azt index.hu kódjába is játszi-könnyedséggel be lehet illeszteni egy automatikusan lefutó script kódot ami anélkül tölti le a kártevőt hogy tudnád :)
"még egy nyomi kis malware se"
Ha nincs Antimalwared akkor honnan tudod hogy nincs malwared? :)
szihológusra... most döbbenek rá hogy képes voltál ilyet írni :D
"de ahogy látom te nem normális ember módjára használod az internetet"
Akármit látogatsz meg a facebookon és a google-n meg a N.A.S.A. weboldalán kívül,nagy esélye van hogy fertőzött az oldal :)
Hát... sajnálatos.
Mennyi rossz/jó gép?
Önmagában egy tűzfalnak nem kéne 'iszonyatosan' belassítania egy mai átlag gépet se :/
Én is meglepődtem , pedig nem olyan rossz gép , talán olyan középkategóriás:
Pentium dual core cpu e5700 @ 3.00 Ghz
2 GB ram , AMD radeon hd 6450 , windows 7 home premium 32 bit
Hát... 2GB ram önmagában határesetes Windows 7-hez....
Szerintem ha beszereznél +1GB-t már megfelelő lenne.
Nem véletlenül 32 bites.... egyébként 2,5 éve használom , de nem volt baj vele (se kékhalál se semmi) , netezésre meg zeneletöltésre használom. Furcsa módon az avast és a malwarebytes nem húzza le a teljesítményét. Egyszer egyszer a z eset-et is feltetettem rá egy ellenőrzés erejéig , de nem talált semmit se. Egyébként a win7 alapkövetelménye 1GB , na most a win xp-s latoponak pont 1 gb ram a memóriája , de nem fogom rátenni a win7-et. Esetleg ubuntu... de az se nagyon.
Az új laptopomon még nem próbáltam a comodot: 8 GB ram , intel core i7 , windows 8.1 64 bit. Ez egy új gép , még májusban vettem.
Izé... 2GB rammal a Win7 akkor is lassú,pláne hogyha megy még mellé védelem is...
1GB ram az kb. annyi hogy elinduljon és bejelentkezésnél ne fagyjon sz.a.r.rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!