Tűzfal és vírusírtó?
Figyelt kérdés
Nagyon nem értek ehhez. Volt egy program a gépemen ami tűzfalként működött egy darabig, de fizetni kellett volna érte, viszont azt nem akartam, ezért letöröltem és bekapcsoltam a windows tűzfalat. Kell most valami vírírtó még a gépemre?2014. jún. 29. 17:03
1/6 anonim válasza:
A tűzfal és vírusirtó két különböző célú védelmi szoftver. Egy tűzfal mellett simán bejön akármilyen kártevő, és ugyanígy, egy vírusirtó sem fogja a tűzfal feladatait ellátni. (A "tűzfal és vírusirtó egyben" programcsomagokat most mellőzzük.) Igen, kell mellé egy vírusirtó, ha ingyeneset akarsz, azok közül legmegbízhatóbb az Avast.
2/6 belapus válasza:
Az internetezési szokásaidtól függ.Általánosságban elmondható, érdemes vírusirtót is telepíteni a számítógépre.Természetesen ez lefoglalja a rendelkezésedre álló erőforrások egy részét.
Ingyenes vírusirtók:
360 Internet Security,
Ad-Aware Free Antivirus+,
Avast,
AVG,
Avira,
Bitdefender Free,
Comodo AV vagy IS - ez utóbbi tűzfalat is tartalmaz,
Microsoft Security Essentials,
Panda Cloud.
3/6 Igor Igorovics válasza:
4/6 Lajos54 válasza:
A Windows tűzfala... szóval van, de minek? Nem sok mindenre jó.
Léteznek ingyenes tűzfalak, amik nem is rosszak. Kinek melyik szimpatikusabb. Itt egy rakás a választékból: [link]
Én évek óta az Ashampoo ingyenes, magyarul is tudó tűzfalát használom, hihetetlen, mennyi mindent megfog. Persze tanítani kell, mert eleinte szinte semmit nem akar kiengedni, de be sem...
5/6 Igor Igorovics válasza:
A Vista óta tökéletesen megfelelő a win beépített tűzfala...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket ^^
2014. júl. 28. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!